Jasikevicius ile yepyeni bir Fenerbahçe! - Son Dakika
Spor

Jasikevicius ile yepyeni bir Fenerbahçe!

Jasikevicius ile yepyeni bir Fenerbahçe!

Spor Arena / Süleyman ARAT | Fenerbahçe Beko'da Zeljko Obradovic'in ayrılmasıyla boşalan başantrenörlük koltuğu için 1 numaralı aday olan Sarunas Jasikevicius'un imza atması artık an meselesi...

01.07.2020 09:05  Güncelleme: 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Arena/ Süleyman ARAT | Fenerbahçe Beko'da Zeljko Obradovic'in ayrılmasıyla boşalan başantrenörlük koltuğu için 1 numaralı aday olan Sarunas Jasikevicius'un imza atması artık an meselesi... Litvanya'da dünyaya geldiği Kaunas kentinin takımı Zalgiris'te mütevazı bir bütçeyle büyük işler yapıp, takımı 2018'de THY Euroleague Final Four'una götüren Jasikevicius'a tüm sarı lacivertli camia büyük destek veriyor. 2010-11 sezonunda Fenerbahçe'de forma giyen Litvanyalı efsane, o sezon başantrenör Neven Spahija'nın hem saha içinde hem de saha dışında en önemli yardımcısı olmuştu.

Spahija'nın en büyük yardımcısıydı

JASIKEVICIUS, tıpkı bir yardımcı antrenör gibi Spahija'nın yanında yer alıp, oyunda olmadığı anlarda takım arkadaşlarına taktikler vermiş ve o sezon kazanılan lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu. Sarı lacivertli taraftarlar, "Saras daha önce şampiyon yapmış

tı, gene yapar" diyerek genç koça güvenlerini ifade ediyor. Jasikevicius'un Zalgiris'le geçen yıl yaptığı sözleşmede 15 Temmuz'a kadar geçerli bir çıkış opsiyonu bulunuyor. Litvanyalı koç bu tarihten önce herhangi bir tazminat ödemeden başka bir takımla anlaşma yapabilir.

Egehan Arna da takımdan ayrılıyor

JASIKEVICIUS'un gelişiyle birlikte kadroda çok önemli değişiklikler yapılması bekleniyor. Olympia Milano ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Gigi Datome'nin ardından Kostas Sloukas'ın Olympiakos'a, Nando de Colo'nun Valencia'ya, Leo Westermann'ın Maccabi veya Basko

nia'ya gitmesi, Nikola Kalinic, Derrick Williams ve Joffrey Lauvergne ile ise sözleşme yenilenmemesi tahmin ediliyor. Sarı lacivertlilerde ayrıca altyapıdan yetişen Egehan Arna ile de yolların ayrılacağı, Jan Vesely ve Ali Muhammed'in ise takımda tutulacağı ileri sürüldü.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Jasikevicius ile yepyeni bir Fenerbahçe! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hakemlerin itirazı reddedildi
    17:24 Hakemlerin itirazı reddedildi

    TFF Tahkim Kurulu, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın devre arası hakem terfi listesine yaptığı itirazı kabul etmedi.

  • Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası
    17:16 Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı kaleci Günay Güvenç'e 2 maç ceza verdi. PFDK'nın bugün yaptığı toplantı sonrası aldığı kararlar arasında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Galatasaray ve Kasımpaşa'ya para cezaları ve tribün kapatma cezaları da bulunuyor. Ayrıca, Galatasaraylı futbolcu Günay Güvenç, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men edildi ve para cezası aldı.

  • Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var
    17:04 Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon Emniyeti'nin maça polis tahsis etmemesi ve tahsis ettiği polisleri dışarda bekletmesinin büyük bir zaaf olduğunu belirtti. Koç, emniyet müdürünün hala görevde olmasının da kendilerine bir mesaj olduğunu söyledi.

  • Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu
    16:52 Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının sadece bir neden olmadığını belirterek, olayın bardağı taşıran damla olduğunu söyledi. Koç, Trabzon'daki olayın organize ve belli bir amaçla gerçekleştirildiğini ifade etti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi
    16:39 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında ÇBK Mersin, sahasında Beşiktaş BOA'yı 91-64 yendi. Mersin temsilcisi, bu sonuçla seride 2-0 öne geçerek finale yükseldi.

  • Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi
    16:33 Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi

    Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilere spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri'nde ilkokul futbol şenliği sona erdi. Üç merkez ilçeden 107 takım 1287 öğrenci kıyasıya mücadele etti.

  • Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek
    16:24 Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç görevine devam edecek

    Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Fatih Saraç ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Kulüpler Birliği başkanlık görevinden istifa eden Ali Koç'un görevine devam edeceğini açıkladı. Ali Koç'un görevinin devamı için bazı kulüplere ulaşılamadığını dile getiren Yıldırım, "Ali Bey'in devamı için Trabzonspor, Galatasaray ve Rizespor'a ulaşılamadı" dedi.


Advertisement