Jazz dinletisinin geliri depremzedelere gönderilecek - Son Dakika
Güncel

Jazz dinletisinin geliri depremzedelere gönderilecek

Jazz dinletisinin geliri depremzedelere gönderilecek

ÇORUM'da ilk kez düzenlenen jazz dinletisinden elde edilen gelir, Elazığ ve Malatya'daki depremzedelere gönderilecek.

25.01.2020 23:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇORUM'da ilk kez düzenlenen jazz dinletisinden elde edilen gelir, Elazığ ve Malatya'daki depremzedelere gönderilecek.

Afrikalı sanatçı Terry jorrys ile Ali Erol, Gökhan Över, Berk Kurdoğlu, Hazal Keser ve Nuray Erol'dan oluşan 'Coverangers' adlı jazz müzik grubu, Çorum'da sahne aldı. Düzenlenen dinleti organizasyonuyla kent sakinleri, ilk kez jazz müzikle buluşturuldu. Çorum- Samsun yolundaki düğün salonunda, yerli ve yabancı jazz & blues şarkıların seslendirildiği etkinliğe çevre illerden de katılım oldu. Kentte ilk kez düzenlenen caz dinletisinden elde edilen gelirin, Malatya ve Elazığ'daki depremzedelere bağışlanacağı belirtildi.

Organizatör Burhan Kaya, jazz konserinden elde edilen geliri depremzedelere bağışlama kararı aldıklarını söyledi. Kaya "İlk başta etkinliği iptal etmeyi düşündük. Böylesine üzücü bir olay varken etkinliği yapmaktan kaçındık. Daha sonra etkinliğimizi, buradan elde edeceğimiz geliri depremzedelere bağışlayarak daha anlamlı hale getirebileceğimize karar verdik. Elde ettiğimiz bütün kazancı da Elazığ ve Malatya'da depremden mağdur olan insanlara ulaştıracağız" dedi.'ÖDENEN ÜCRET ANLAM KAZANDI'

Grubun solisti Nuray Erol ise sahnede yaptığı konuşmada, etkinliğin gelirinin depremzedelere bağışlanacak olmasının kendilerini de memnun ettiğini söyleyerek "Etkinliğin geliri, Elazığ ve Malatya'daki depremde zarar gören depremzedelere ulaşacaktır. Etkinlik için ödenen ücret, daha anlam kazandı" diye konuştu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Jazz dinletisinin geliri depremzedelere gönderilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmit'te bir market deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı
    17:08 İzmit'te bir market deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir marketin deposunda çıkan yangın, yakındaki binanın çatısına sıçradı. Yangın kısa sürede büyüdü ve kentin birçok noktasından görülecek kadar duman oluştu. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın sırasında sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar etkili oldu. İzmit Belediyesine ait binaya da sıçrayan alevler, çok sayıda ekibin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında yaralanan olmazken, deponun zarar gördüğü belirtildi.

  • Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kırmızı orman karıncaları biyolojik mücadele için nakledildi
    17:04 Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kırmızı orman karıncaları biyolojik mücadele için nakledildi

    Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü tarafından kırmızı orman karıncaları, orman zararlılarına karşı biyolojik mücadele amacıyla Narlısaray Orman İşletme Şefliğine taşındı. Karıncalar, özel sandıklara konularak yeni yuvalarına yerleştirildi ve beslenmeleri için toz şeker döküldü. Nakil operasyonuna Vezirköprü Orman İşletme Müdür Yardımcısı ve Narlısaray İşletme Şefi de katıldı.

  • Mersin'de posta dağıtıcıları milli takım için yarıştı
    17:03 Mersin'de posta dağıtıcıları milli takım için yarıştı

    Mersin PTT Başmüdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması'na 7 ilden 34'ü kadın 124 posta dağıtıcısı katıldı. Yarışmada erkeklerde Teyfik Erçetin, kadınlarda ise İlknur Uçar birinci oldu. Başarılı olan posta dağıtıcıları Türkiye finalinde mücadele edecek.

  • Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yeni Döneme Başladı
    17:03 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yeni Döneme Başladı

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeni dönemin ilk olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Fırat Görgel, şehre yatırımlar yapacaklarını ve iletişimi güçlendireceklerini belirtti.

  • Balıkesir Ayvalık'ta 29 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı
    17:01 Balıkesir Ayvalık'ta 29 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde jandarma ekipleri tarafından 29 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı. Ayvalık ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 2 organizatör hakkında adli ve idari işlem başlatılırken, bir otomobile de el konuldu.

  • Kuşadası Belediyesi Adabahçe'de Yaz Hazırlıklarına Devam Ediyor
    17:00 Kuşadası Belediyesi Adabahçe'de Yaz Hazırlıklarına Devam Ediyor

    Kuşadası Belediyesi tarafından tarımsal üretimi geliştirmek ve tüketicilerin sağlıklı gıdaya aracısız ulaşmasını sağlamak amacıyla yaşama geçirilen Adabahçe'de yaz hazırlıkları sürüyor.

  • Marmaris Belediyesi Ketenci Deresi'nde Temizlik Çalışması Yaptı
    17:00 Marmaris Belediyesi Ketenci Deresi'nde Temizlik Çalışması Yaptı

    Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri ekibi, Ketenci Deresi'nde meydana gelen çamurları ve atılan çöpleri temizledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle ilçenin birçok noktasında kapsamlı temizlik çalışması başlatıldı.

  • Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda derece yapan sporcu Cizre'de çiçeklerle karşılandı
    16:58 Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda derece yapan sporcu Cizre'de çiçeklerle karşılandı

    Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 57 kiloda mücadele eden Cizre Fen Lisesi öğrencisi Pınar Benek, üçüncülük elde etti. Şırnak'a dönen Benek, ailesi, antrenörü ve kulüp başkanı tarafından çiçeklerle karşılandı. Benek, hedefinin 5 ay sonra yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olmak olduğunu belirtti. Antrenör Budak ise Pınar Benek'ten Dünya Şampiyonluğu beklediklerini ifade etti.

  • Ayvalık'ta Turizm Haftası Kutlandı
    16:57 Ayvalık'ta Turizm Haftası Kutlandı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Turizm Haftası ilçe protokolünün de katılımıyla kutlandı. Etkinlikte, turizmin önemi vurgulandı ve turizm etkinliklerinin çeşitlendirilmesi gerektiği belirtildi.


Advertisement