Jeff Talks Peş Peşe" Programı Başladı - Son Dakika
Güncel

Jeff Talks Peş Peşe" Programı Başladı

Manifold tarafından SALT iş birliğiyle gerçekleştirilen "Jeff Talks Peş Peşe" programı başladı.

24.07.2018 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manifold tarafından SALT iş birliğiyle gerçekleştirilen "Jeff Talks Peş Peşe" programı başladı.

Program kapsamında bir sergi, beş atölye, bir dizi sunum ve iki "Jeff Talks" ile geçmiş konuşmaların video kayıtları SALT Beyoğlu'nda bir araya gelecek.

Afiş sergisinin yer alacağı Forum'un devamındaki "Açık Sinema"da, ilk dört yıl Burak Erkil'in, Aralık 2014'ten bu yana da Işık Kaya'nın hazırladığı kayıtlar gösterilecek.

Etkinlikte, Onur Ceritoğlu'nun "Jeff" sandalyelerine tasarım müdahalesi yapacağı atölyenin yanı sıra Esen Karol'un afiş, Johannes Buch'un fanzin, Didem Şenol'un kek, Orhan Kolukısa'nın fotoğraf atölyesi yer alacak.

Sevgi Arı'nın 28 Temmuz'da, Ouchhh'un da 18 Ağustos'ta "Jeff Talks" sunumu yapacağı programda, 23 afiş tasarımcısı yedişer dakikalık peş peşe sunumlar gerçekleştirecek.

Programda ayrıca Laura Klimaite, Mustafa Ercan Zırh, Christopher Çolak, Kerem Yaman, Okay Karadayılar, Ferdi Alıcı, Fatih Sevimlikurt, Yavuz Selim Can, Elif Özüdoğru, Axel Öland, Hannahlisa Kunyik gibi birçok ismin afiş tasarımları sergilenecek.

Açık Sinema bölümünde ise Peter Brugger, Fahri Özkaramanlı, Maureen Freely, Pınar Akkurt, Ulaş Uğur, Kutlu Çanlıoğlu, Burcu Dündar, Tony Di Spigna, Mehmet Gözetlik, Hakkı Kurtuluş & Melik Saraçoğlu, Selva Gürdoğan, Refik Anadol ve Maurizio Braggiotti gibi isimlerin konuşma kayıtları gösterilecek.

Esen Karol ve Bülent Tanju tarafından tasarlanıp 2010'da hayata geçirilen ve 2016'da bir Manifold etkinliğine dönüşen "Jeff Talks"ların peş peşe gösteriminden yola çıkılan etkinlik 19 Ağustos'ta sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Jeff Talks Peş Peşe' Programı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement