"Jennifer Lawrence'la İlişkiye Girdim" Diyen Yapımcı Harvey Weinstein, Kadın Aktöre Tecavüz Etti - Son Dakika
Magazin

"Jennifer Lawrence'la İlişkiye Girdim" Diyen Yapımcı Harvey Weinstein, Kadın Aktöre Tecavüz Etti

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Lawrence ile ilişkiye girdiğini söyleyerek film festivalinde tuvalette zorla bir kadına tecavüz eden Amerika film yapımcısı Harvey Weinstein hakkında soruşturma başlatıldı.

15.12.2018 14:56  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü Amerika film yapımcısı ve sinema filmi stüdyosu başkanı 66 yaşındaki Harvey Weinstein hakkında Sudance Film Festivali'nde tuvalette bir kadınla zorla ilişkiye girdiği için soruşturma açıldı.

TUVALETTE ZORLA İLİŞKİYE GİRDİ

Festivale katılan ve ismi bilinmeyen kadın aktör, festival sırasında lavaboya gitmek için yerinden kalktığında Weinstein'in arkasından tuvalete geldiğini, kapıyı kapatıp 'Ben Jennifer Lawrence ile cinsel ilişkiye girdim bak nerelere geldi." diyerek zorla ilişkiye girdi dedi.

"JENNIFER'LA İLİŞKİYE GİRDİM OSCAR BİLE KAZANDI"

Kadın aktör, bu olaydan sonra Weinstein ile bir film rolü içinde ofisinde buluştuğunu ve orada da kendisine ile zorla ilişkiye girdiğini, karşı koymaya çalışınca da kendisine 'Jennifer Lawrence ile ilişkiye girdim ve şuan nerelerde olduğuna bak, Oscar bile kazandı' dediğini de söyledi.

"KENDİSİYLE İLİŞKİM OLMADI, KADINLARI ÇEKMEK İÇİN YALAN SÖYLÜYOR"

Olay ile ilgili TMZ dergisine açıklama yapan Jennifer Lawrence ise hakkında iddialara için şunları söyledi: "Weinstein'in taciz ettiği tüm kadınlar adına çok üzgünüm. Kendisi ile yapımcı ve oyuncu ilişkisinden başka hiçbir ilişkim olmadı. Kadınları kendine çekmek için her zaman bu yalanı söylüyor."

"Jennifer Lawrence\'la İlişkiye Girdim" Diyen Yapımcı Harvey Weinstein, Kadın Aktöre Tecavüz Etti

Son Dakika Magazin 'Jennifer Lawrence'la İlişkiye Girdim' Diyen Yapımcı Harvey Weinstein, Kadın Aktöre Tecavüz Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Yoktur: Sizin kadınlarla derdiniz nedir 9 3 Yanıtla
  • yqgssoro: iğrençlik pislik 7 2 Yanıtla
  • Gerçekçi : Kaç DOLAR aldığınıda açıklasa iyi olurdu nasıl olsa hergün biriyle yatıyor gerçekler bu 3 2 Yanıtla
  • Karadeniz: Kimse göründüğü kadar masum değildir. Verilen sözler taahhütler yerine gelmeyince rezalet çıkar. Sanat denilen kirli dünya. 4 0 Yanıtla
  • Unnamed: iyi yapmıs hak bunlara 1 2 Yanıtla

Advertisement