Jennifer Lopez'e Davetsiz Misafir - Son Dakika
Dünya

Jennifer Lopez'e Davetsiz Misafir

ABD'li ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in New York'un gözde tatil beldesi Hamptons'taki malikanesine giren fanatik bir hayranı 6 gün boyunca kimseye farkettirmeden malikanede kaldı.49 yaşındaki John Dubis, Ağustos ayının başında Lopez'in...

23.08.2013 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'li ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in New York'un gözde tatil beldesi Hamptons'taki malikanesine giren fanatik bir hayranı 6 gün boyunca kimseye farkettirmeden malikanede kaldı.

49 yaşındaki John Dubis, Ağustos ayının başında Lopez'in malikanesinde yüzme havuzunun yanında bulunan küçük bir binaya girdi.

Lopez'in menajeri, Dubis'in evde kaldığı sırada malikanede kimsenin bulunmadığını belirtti.

Jennifer Lopez, Mart ayında, annesini rahatsız ettiği gerekçesiyle Dubis hakkında mahkemeden uzaklaştırma emri çıkartmıştı.

New York Post'un haberine göre, olayın ortaya çıkmasından sonra gözaltına alınan Dubis, polislere Jennifer Lopez'le ilişkisinden bir çocuğu olduğunu ve Lopez'in malikanede kalmak için kendisine izin verdiğini söyledi.

Evde kaldığı sırada sosyal medya sitelerinde David A. Lopez ismiyle bir hesap açan Dubis, yine bu siteler üzerinden evde çektiği fotoğrafları paylaştı.

ABD medyasında çıkan haberlere göre, John Dubis malikanenin bahçesini de temizledi. Lopez tarafından polise verilen şikayet dilekçesinde fanatik hayranın evde kaldığı sırada "ahlak dışı hareketler"de bulunduğu ifade edildi.

Hırsızlık, haneye tecavüz gibi suçlamalarla gözaltına alınan Dubis, suçsuz olduğunu savundu ve 100,000 dolar kefaletle serbest bırakıldı. - NEWYORK

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Jennifer Lopez'e Davetsiz Misafir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement