Jet Kazasında Hayatını Kaybeden Mina Başaran'ın Nişanlısı 5 Ay Sonra Görüntülendi - Son Dakika
Güncel

Jet Kazasında Hayatını Kaybeden Mina Başaran'ın Nişanlısı 5 Ay Sonra Görüntülendi

Düğüne günler kala gittiği Dubai dönüşü yakın arkadaşıyla birlikte hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, uzun bir aradan sonra erkek arkadaşlarıyla Türkbükü'nde görüntülendi.

07.08.2018 10:06  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mina Başaran 11 Mart'ta, Dubai'den İstanbul'a dönerken içinde bulunduğu jetin İran'da düşmesi sonucu 11 kişi ile birlikte hayatını kaybetmişti. Ailesi, dostları ve yakın zamanda evleneceği Murat Gezer yaşadıkları büyük acıyla kahrolmuştu.

NİŞANLISI 5 AY SONRA ORTAYA ÇIKTI

Murat Gezer 5 ay sonra Bodrum'da ortaya çıktı. Kardeşi ile teknede tatil yapan Murat Gezer, arkadaşlarıyla buluşmak üzere Türkbükü'ne geldi. Murat Gezer yakın dostlarıyla gözlerden uzak bir köşede yemek yedi. Daha sonra kardeşiyle bota binip teknesine gitti.

Jet Kazasında Hayatını Kaybeden Mina Başaran'ın Nişanlısı 5 Ay Sonra Görüntülendi

ANNELER GÜNÜ PAYLAŞIMIYLA DUYGULANDIRMIŞTI

Jet Kazasında Hayatını Kaybeden Mina Başaran'ın Nişanlısı 5 Ay Sonra Görüntülendi

Murat Gezer, Anneler Günü'nde Mina'yı istemeye gittiklerinin gün nişanlısının annesi ve kendi annesiyle çekilmiş fotoğrafı paylaşıp altına "Anneler Gününüz kutlu olsun! Sizi çok seviyorum!" notunu düşmüştü.

Jet Kazasında Hayatını Kaybeden Mina Başaran'ın Nişanlısı 5 Ay Sonra Görüntülendi

11 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren uçak 11 Mart akşamı İran'da düşmüştü. Kazada 3'ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetmişti.

NİŞANLISINA AİT HİÇBİR ŞEYİ SİLEMEDİ

Murat Gezer Instagram hesabında nişanlısı Mina Başaran'a ait hiçbir fotoğrafı silmedi. Mina Başaran, eğer kaza yaşanmasaydı 14 Nisan'da Murat Gezer ile dünya evine girecekti.

Jet Kazasında Hayatını Kaybeden Mina Başaran'ın Nişanlısı 5 Ay Sonra Görüntülendi
Jet Kazasında Hayatını Kaybeden Mina Başaran\'ın Nişanlısı 5 Ay Sonra Görüntülendi

Son Dakika Güncel Jet Kazasında Hayatını Kaybeden Mina Başaran'ın Nişanlısı 5 Ay Sonra Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Gerçek, sahih müslüman : Öldü işte kefereler. Niye bu keferelerin haberini yapıyorsunuz? Bahsetmeyin gitsin 7 65 Yanıtla Fıtıfıtı: Ahahah gerçük müslüman demişsin kendine de beyin yerine yarasa pisliği var sende. 11 0 Pınar: Sen simdi gerçek sahih müslümanmısın yazıklar olsun ümmeti muhammedi ne hale getirdiniz nasıl bi izlenim bırakıyosunuz insanlara 8 1 Salih: Mal oldugunu biliyoruzda bu kadar öküz oldugunu hiç tahmin etmemiştik... 4 1
  • BOŞNAK: Adam yıkılır tabi servet gitti ondan Mina bahane gitti servet şahane 7 65 Yanıtla Demir: İçinizdeki kötülüğün gitmesi dileğiyle 6 0 Kaptan: Saçmalıyorsun ya adam napsın ne kadar kahretsin kendini 2 0 BOŞNAK: boş yorumlar yapmayın gerçekler söylenince herkes dürüst ayağına yatıyor hadiyin oradan yalancı yalakalar sizi 0 0
  • U: Ülkemizin bu Canım Vatan için gözünü kırpmadan can veren kahraman ŞEHİTLERİ var iken, Dubaiye bekarlığa vedaya gider iken ölenler niye bu kadar gündem oluyor anlamadım, çok Zengin diye mi acaba. 30 20 Yanıtla
  • Sıla: Ya nasıl insanlarsanız nasıl bu kadar acımasızca yorum yazabiliyorsunuz? Ayıptır ya, ister zengin olsun ister fakir sonuçta bir can gitmiş o da bir Allahın kulu. Hayat devam ediyor, tatile gitti diye şimdi mutlu mu olmuş oluyor, kimsenin içinde neler yaşadığını bilemezsiniz biraz empati kurun. İnsan nereye giderse gitsin acısını da beraberinde götürüyor. Allah kalanlara uzun ömür versin... 30 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi açıklaması
    18:39 Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi açıklaması

    Erzurum Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesi yapılan açıklamada, seçim çalışmalarının sona erdiği tarihten itibaren propaganda malzemelerinin kaldırılması gerektiğini ve sandık bölgelerine araç girişine izin verilmeyeceğini duyurdu.

  • BIST 100 Endeksi Günü Yükselişle Tamamladı
    18:39 BIST 100 Endeksi Günü Yükselişle Tamamladı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,69 değer kazanarak 9.142,40 puandan tamamladı. Bankacılık endeksi yüzde 0,38, holding endeksi yüzde 0,16 değer kaybetti. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 4,47 ile bilişim, en çok kaybettiren yüzde 1,23 ile menkul kıymet yatırım ortaklığı oldu. ABD'de kişisel tüketim harcamaları şubatta yüzde 0,8 artış kaydetti. Fed'in faiz indirimine ilişkin belirsizlikler devam ediyor.

  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin beş ilçe başkan adayıyla seçim turu yaptı
    18:38 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin beş ilçe başkan adayıyla seçim turu yaptı

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; CHP’nin Zeytinburnu, Esenler, Beyoğlu, Eyüpsultan ve Fatih belediye başkan adaylarıyla seçim turu yaptı. İmamoğlu, vatandaşların yoğun ilgisi altında geçen turda, seçim otobüsünün önünü kesen yurttaşlara kısa konuşmalar yaptı. İmamoğlu, Eyüpsultan Rami’deki konuşmasında, “Ekrem İmamoğlu kardeşiniz, arkadaşınız, evladınız bütün vatandaşlarımıza eşit hizmet etti; bundan sonra yine eşit hizmet etmeye devam edecek. Ekrem İmamoğlu'nun arkasında kabine yok, Ekrem İmamoğlu'nun arkasında 16 milyon İstanbullu var. Ekrem İmamoğlu'na talimat veren yok. Ekrem İmamoğlu’na talimat veren, fikrini söyleyen 16 milyon İstanbullu var. İstanbullu ne derse, İstanbul'u ne isterse onu yapar” ifadelerini kullandı.


Advertisement