Jet Kravatçı, Babam İçin Dizisinde Rol Aldı - Son Dakika
Yerel

Jet Kravatçı, Babam İçin Dizisinde Rol Aldı

Geçimini 20 yıldır kravat satarak sağlayan "jet kravatçı" lakaplı Sebahattin Kara, bir televizyon kanalında yayımlanan babam İçin adlı dizide yardımcı oyuncu olarak rol aldı.

21.12.2011 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçimini 20 yıldır kravat satarak sağlayan "jet kravatçı" lakaplı Sebahattin Kara, bir televizyon kanalında yayımlanan babam İçin adlı dizide yardımcı oyuncu olarak rol aldı.

Yapımcılığını Özkan İpek'in üstlendiği, senaryosunu Deniz Akçay'ın yazdığı Yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın yaptığı Babam İçin adlı televizyon dizisinin çekimleri İstanbul'da devam ediyor.

Başrolünü Hasan Kaçan, Altan Gördüm, Nurcan Eren ve Deniz Alan'ın oynadığı dizide, Edirne'de yaşayan ve geçimini 20 yıldır kravat satarak sağlayan "Jet Kravatçı" lakaplı Sebahattin Kara da devamlı yardımcı oyuncu olarak rol aldı.

Dizide Gümrük ve Muhafaza memurunu canlandıran Sebahattin Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dizinin çekimlerinin planlandığı şekilde devam ettiğini söyledi.

Çekimlerin zevkli ve zor geçtiğini anlatan Kara, daha önce de Deli Yürek, Sırlar Dünyası, Menekşeli Halil, Yaprak Dökümü, Eski Bir Hayat Hikayesi ve Süt Kardeşler dizileri ile Fransız sinema filmlerinde rol aldığını belirtti.

Kara, "Dizilerde aranan oyuncu olarak verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Zevkli ve heyecanlı bir dönem geçiriyoruz. Daha önce Şişli Ümit Tiyatrosu ile Almanya Werder Bremen Şehir Tiyatrosunda, tiyatro eğitimi alarak oyunculuğumu geliştirdim. Bu nedenle yapımcılar, benim karakterime uygun rolleri bana bildiriyor. Bende, eğer rolü uygun bulduğum taktirde sözleşme yaparak oyunda rol alıyorum" dedi.

Kara, kravat bağlamada Guinness Rekorlar Kitabı'na girebilmek için de değişik yöntemleri denemeye devam ettiğini kaydetti.

Daha önce su altında kravat bağlayan Kara, bu kez de bir uçaktan paraşütle atlayarak, havada en kısa sürede kravat bağlamayı deneyeceğini sözlerine ekledi.

- EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jet Kravatçı, Babam İçin Dizisinde Rol Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement