Jim Carrey, Cemal Kaşıkçı'nın Öldürülmesiyle İlgili Karikatür Yayınladı - Son Dakika
Dünya

Jim Carrey, Cemal Kaşıkçı'nın Öldürülmesiyle İlgili Karikatür Yayınladı

Aktör Jim Carrey, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle alakalı bir karikatür yayınladı. Karikatürde Trump, testere ile Cemal Kaşıkçı'nın kolunu keserken, Veliaht Prens Selman ışık tutuyor.

11.01.2019 09:21  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'li komedyen Jim Carrey, yine çok tartışılacak bir paylaşıma imza attı. Carrey, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle alakalı Twitter hesabından bir karikatür yayınladı.

GEÇTİĞİMİZ YIL 34 GAZETECİ CİNAYETE KURBAN GİTTİ

New York merkezli CPJ'nin raporunda, 1 Ocak ve 14 Aralık tarihleri arasında dünyada öldürülen 53 gazeteciden 34'ünün cinayete kurban gittiği belirtildi.

Jim Carrey, Cemal Kaşıkçı'nın Öldürülmesiyle İlgili Karikatür Yayınladı

Jim Carrey, Perşembe günü Trump karşıtı, Suudi Prens Muhammed bin Selman ve kolunu kesen bir adamla göründüğü bir karikatür paylaştı.

"BİR SONRAKİ BEDENİ BİRLİKTE KESECEKLER"

"Geçen yıl 34 gazeteci öldürüldü. Çünkü Trump gibi zorba insanlar yüzünden. Belki bu yıl arkadaşı, Suudi Avcısı'ndan yeni bir kemik testeresi alacak ve bir sonraki bedeni birlikte kesecekler..."

Jim Carrey, Cemal Kaşıkçı'nın Öldürülmesiyle İlgili Karikatür Yayınladı
Jim Carrey, Cemal Kaşıkçı\'nın Öldürülmesiyle İlgili Karikatür Yayınladı

Son Dakika Dünya Jim Carrey, Cemal Kaşıkçı'nın Öldürülmesiyle İlgili Karikatür Yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • mehmet: Allah bu iki ülkenin belasını versin 21 4 Yanıtla
  • Gul: Aaaa amerikada yayın yasağı yok mu? 15 2 Yanıtla Meg: Bak biz denin gibi boluculere izin verioz ya misal ben olsam senin gibi dingili vatandasliktan atarim zarar ziyan luzumsuz insan tipi seni 1 7
  • kopra necdet: Ingilizce bilen bir gazeteciniz yok mu ? Sunu adam gibi cevirseneze! 6 0 Yanıtla
  • mjh: karikatürde selman trupu suçlamamış onların yüüne benzer maske takan adamlar resmi yapmış yani sanki işi ikisinin üstüne yıkmışlar izlemi vermiş ama gerçek o ki ikisininde parmağı var 3 2 Yanıtla
  • DOĞU AKDENZDEKİ KORKUNÇ YENİLGİ: Amerikalılara bela okumanıza gerek yok . Onlar Trump ı seçmekle belalarını bulacaklar ! ABD derin devleti Avrupa kıtasın da Rusya ya karşı " kontrollü " bir savaşa hazırlanıyor ! Ama şunu sormak gerekir : karşılıklı Nükleer silahların olduğu , yerleştirildiği bir durumda nasıl " kontrollü '" olacak bilinmez ! Muamma ! Geçen yılın sonbaharında Rusya'nın yaptığı " Batı " isimli askeri tatbikatta binlerce tank , roketler , savaş uçakları , ve yüzbin asker le gözdağı verdi ! Ünlü Alman Bild gazetesi manşet attı : Rusya yüz bin askerle Avrupa yı işgale hazırlanıyor ! " pamuk ipliğine bağlı bir Dünya ! Geçmişteki kötü , korku , şaşkınlık dolu yıkımlar geri geliyor . Arap İsrail , savaşı , Uzakdoğu da Çin ABD, Avrupa'da NATO Rusya. Büyük kavga , büyük yıkım . 3 0 Yanıtla
  • Hakan gümüş : Araştırmacı olan insanların yorumlarına saygı duyuyorum çünkü dapla samanı ayırmayı öğreniyor Memduh Bayraktar oğlu . Herşeyi öğretiyor artık bende anlıyorum 0 1 Yanıtla
  • Çanakkale'de Alabora Olan Bottaki Göçmenleri Arama Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor
    12:31 Çanakkale'de Alabora Olan Bottaki Göçmenleri Arama Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında 15 Mart'ta alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları 15'inci gününde denizden, havadan ve karadan devam ediyor. Şu ana kadar 4 göçmen sağ kurtarılırken, 23 göçmenin cansız bedenine ulaşıldı. Çalışmalar Sahil Güvenlik, AFAD, Polis, Jandarma ve Sağlık teşkilatları iş birliğinde yürütülüyor.

  • İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu 71 Filistinli daha hayatını kaybetti
    12:01 İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu 71 Filistinli daha hayatını kaybetti

    İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 71 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesi ile 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı 32 bin 623'e yükseldi. İsrail'in saldırılarına öldürülen gazeteci sayısı ise 137 oldu.

  • İsrail, Filistinlilerin Mescid-i Aksa'ya geçişini kısıtlıyor
    11:57 İsrail, Filistinlilerin Mescid-i Aksa'ya geçişini kısıtlıyor

    İsrail, ramazan ayının üçüncü cumasında da Batı Şeria'daki Filistinlilerin Mescid-i Aksa'da namaz kılmak için Kudüs'e geçişinde kısıtlamalarını uygularken, çok sayıda kişinin geçişine izin vermedi. İsrail güçleri, kontrol noktalarında kimlik kontrolü yaparak geçmek isteyen Filistinlilere engel oldu. Özel izinleri olan bazı Filistinlilerin de Kudüs'e girişi engellendi. İsrail'in bu kısıtlamaları, Filistinlilerin Kudüs'e ve Mescid-i Aksa'ya ulaşmasını engellemek için yapıldığı düşünülüyor.


Advertisement