Joachim Löw'den Almanya'ya Anlamlı Mesaj - Son Dakika
Güncel

Joachim Löw'den Almanya'ya Anlamlı Mesaj

Joachim Löw\'den Almanya\'ya Anlamlı Mesaj

Levent Gündüz - BERLİN / DHA (fotoğraflı)Almanya'nın en prestijli medya ödülü küçük ceylan Bambi Ödül Töreni, bu yıl 68'inci kez Berlin'de düzenlendi.

18.11.2016 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Levent Gündüz - BERLİN/ DHA (fotoğraflı)

Almanya'nın en prestijli medya ödülü küçük ceylan Bambi Ödül Töreni, bu yıl 68'inci kez Berlin'de düzenlendi.

800 seçkin davetlinin katılımıyla düzenlenen ödül töreninde 17 kategoride 18 ayar altın kaplama 2,5 kilo ağırlığında küçük ceylan heykeli 'Bambi' sahiplerine verildi.

Komedi kategorisinde Türk kökenli Alman komedyen Bülent Ceylan 'Bambi' ödülünü kazanan sanatçı oldu. Uyum kategorisinde Fenerbahçe'nin eski Antrenörü Alman Milli takımın Teknik Antrenörü Joachim Löw, uluslararası müzik dalında İngiliz şarkıcı Robbie Williams, ulusal müzik dalında Alman Rock'un 70 yaşındaki genç delikanlısı Udo Lindenberg, spor dalında kortların başarılı raketi Alman Angelique Kerber, tv programı, eğlence dalında Florian Silbereisen, milenyum dalında Papa Francesco, sesiz kahramanlar kategorisinde ise bir yıl önce Suriye'den kaçan, Türkiye üzerinden şişirme botla denizde 18 göçmeni boğulmaktan kurtaran yüzme sporcusu olan kardeşler Yusra, Sarah ikilisine Bambi ödülü verildi.

Almanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün ödül töreninde yaptığı konuşması Alman toplumuna örnek gösterildi. Löw'ün ödül töreni konuşmasını yapan Baden Württemberg Eyalet Başbakanı Winfried Kretschmann'ın şu ifadeleri dikkat çekti:

"Formamızda Almanya' yazıyor. Oyuncular ise farklı ülke, din, kültürlerden geliyor. Bu antrenör Löw için bir kriter değil. Alman Milli takımında her dört oyuncudan biri göçmen kökenli. Hangi ülkeden, dinden geldikleri antrenör Löw için önem taşımıyor. O'nun için önemli olan insani değerler. Löw ile gurur duyuyorum. Uyumun en güzel örneğini bize gösteriyor."

Teknik adam Löw de, "Bambi ödülünü almak beni çok onurlandırdı, herkese teşekkür ediyorum. Bu ödül hepimiz için. Umarım Almanya da bir gün milli takımımız gibi, farklı din, kültürlerle barış, huzur, dostça birlikte yaşamanın dünya şampiyonu olur" diye Almanya'ya anlamlı bir mesaj verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Joachim Löw'den Almanya'ya Anlamlı Mesaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement