Jodhaa Akbar Filmi - Son Dakika
Güncel

Jodhaa Akbar Filmi

Jodhaa Akbar filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Jodhaa Akbar filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

14.07.2011 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

16. yüzyılda geçen büyüleyici bir aşk masalı…Moğol İmparatoru Celaleddin Muhammed Akbar ve Hindu Rajput prensesi Jodhaa…İki krallığın ittifakı için yapılan zorlama bir evlilikten doğan gerçek bir aşk!İmparatorluğunun sınırlarını, birbirinden başarılı fetihlerle; Himalayalar’dan Afganistan’a kadar devasa bir alanda genişleten İmparator Akbar için politik başarının çok da değeri yoktur. Onun için, refah bir imparatorluğun tanımı, barış, huzur ve hoşgörü içinde yaşayan halklardır.Hoşgörüsü, cömertliği, gücü ve zekası ile İmparator Akbar, sonunda Hindu bölgesinin en saldırgan ve cesur halkı olan Rajput’ların sadakatini de kazanır.Her iki taraf da bu bağlılığın daha da güçlenmesi için ne yapılması gerektiğinin farkındadır.İki taraf arasında bir evlilik.Güzeller güzeli Rajput prensesi Jodhaa, babasının zoruyla, hiç görmediği İmparator ile evlenmeyi kabul eder. Ama gerçek bir Müslüman olan Akbar’dan, kendi geleneklerini koruyacağı konusunda söz ister. Prensesin, sarayına kendi rızasıyla gelmediğini fark eden İmparator, Jodhaa’nın ve Rajput halkının kalbini kazanmak ve imparatorluk sınırları içinde hayalini kurduğu refahı sağlamak için şimdiye dek alışık olmadığı bir sınav vermek zorundadır.

Yönetmen: Ashutosh Gowariker

Senaryo: Ashutosh Gowariker, Haidar Ali

Oyuncular: Suhasini Mulay, Poonam Sinha, Sonu Sood, Aishwarya Rai, Hrithik Roshan

Filmin Türü: Aksiyon, Macera, Biyografi,

Orijinal Adı: Jodhaa Akbar

Yapımcı Firma: Ashutosh Gowariker Productions Pvt. Ltd.

Yapım Yılı: 2008

Yapım Ülkesi: Hindistan

Orijinal Dili: Hintçe, Urduca

Filmin Süresi: 213 dk.

Jodhaa Akbar Filmi

Son Dakika Güncel Jodhaa Akbar Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement