John Travolta'nın eşi kanser mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti - Son Dakika
Magazin

John Travolta'nın eşi kanser mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü oyuncu John Travolta'nın 57 yaşındaki eşi Kelly Preston, iki yıldır mücadele ettiği göğüs kanserine yenik düşerek yaşamını yitirdi.

13.07.2020 09:55  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'li oyuncu John Travolta'nın kendisi gibi sanatçı olan eşi Kelly Preston, 57 yaşında yaşamını yitirdi. Travolta, kötü haberi sosyal medya hesabından verdi.

"SAVAŞINI KAYBETTİ"

Jerry Maguire ve Twins gibi yapımlarda yer alan ve birçok Hollywood filminde boy gösteren Preston'ın yaklaşık 2 yıldır göğüs kanseriyle mücadele ettiği açıklandı. Travolta, sosyal medya hesabından, "Üzülerek söylemek isterim ki güzel eşim Kelly, 2 yıldır mücadele ettiği meme kanseriyle savaşını kaybetti" ifadesini kullandı.

John Travolta'nın eşi kanser savaşını kaybederek hayatını kaybetti

FİLM SETİNDE TANIŞIP EVLENDİLER

Honolulu'da dünyaya gelen ve 1985 yılında yayınlanan romantik komedi Mischief'te başrol aldıktan sonra birçok filmde rol alan Preston, Travolta ile The Experts filminin çekimleri sırasında tanışmıştı. Çift 5 Eylül 1991'de Paris'te evlenmişti.

John Travolta'nın eşi kanser savaşını kaybederek hayatını kaybetti

ÇOCUKLARI 16 YAŞINDA VEFA ETTİ

Çiftin 20 yaşındaki Ella ve 9 yaşındaki Benjamin isimli iki çocuğu vardı. Çiftin Jett isimli bir diğer çocuğu ise 16 yaşında Bahamalar'da yaşamını yitirmişti.

John Travolta\'nın eşi kanser mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti

Son Dakika Magazin John Travolta'nın eşi kanser mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • john babası: allah rahmet eğlesin 6 1 Yanıtla
  • Yusuf54: Musluman olmayan birine rahmet dilemek.komiksiniz 3 4 Yanıtla .: Yusuf her zamank ki gibi yine bezelye beyinciğini kullanmış ve yine muhteşem bir yorumla hepimizi etkilemişti. Öbür dünya tek sana kaldı çünkü. Rabbim sadece seni bekliyor orada. 6 3
  • yorum: Gavurlar da acı çekiyor kaderi kötü olabiliyor örnek bunun gibi çok, John Travolta abimin başı sağolsun daha önce de oğlunu yitirmiş inşallah müslüman olurlar geride kalan lar 5 1 Yanıtla
  • zeynep: Allah rahmet eylesin 6 0 Yanıtla
  • Karısı öldü : Oğluda öldü Toprağı bol olsun Işıklar içinde uyu. 4 1 Yanıtla
  • karahan: mekanı cennet olsun inşallah. travoltaya allah sabırlar versin 5 0 Yanıtla
  • kars36: başkalarına hakaret edeceğinize açın da kuranı okuyun. allah cc kendisi buyuruyor müşriklerin kafirlerin cennete giremeyeceğini allah haşa kendisiyle mi çelişiyor.boş konuşacağınıza yazın google müşrik kafir cennete girer mi hangi ayetler diye öğrenin. sonra rahmet ve cennet dileyin 2 2 Yanıtla
  • Akçaabatlı: İyi okumamışsın bu cennete girecekleri bence iyi oku en son cehennemden çıkacak olan kişi bölümü var mesela demekki günün birinde cehennemde kimse kalmayacağına göre nereye gidecek bu vatandaşlar gezmeye değil herhalde 1 3 Yanıtla
  • Rizeli : Tovbe tovbeee 0 0 Yanıtla
  • Ülkenin gündemine oturan anne Suphiye Orancı 34 yıl önce haber olmuş! Para verip çocuklarını bırakmış
    11:41 Ülkenin gündemine oturan anne Suphiye Orancı 34 yıl önce haber olmuş! Para verip çocuklarını bırakmış

    Kızlarının Metin Akpınar ve Uğur Dündar'a açtığı babalık davasıyla gündeme gelen Suphiye Orancı'nın 34 yıl önce 4 çocuğunu aylık 400 bin lira verme karşılığında bir kadına bıraktığı için gazetede haber olduğu ortaya çıktı.

  • Afyonkarahisar'da İl Jandarma Komutanlığı 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakaladı
    11:23 Afyonkarahisar'da İl Jandarma Komutanlığı 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakaladı

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların tespiti ve yakalanması için icra edilen önleyici kolluk devriyesinde, yağma suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.U. isimli şahıs Çay ilçesinde yakalandı. Yakalanan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam ettiğini belirtti.

  • Hakkında babalık davası açılan Uğur Dündar: Kendimden çok eminim, hanımefendinin ailesini bulması için her şeyi yaparım
    10:16 Hakkında babalık davası açılan Uğur Dündar: Kendimden çok eminim, hanımefendinin ailesini bulması için her şeyi yaparım

    Hakkında babalık davası açılan Uğur Dündar, katıldığı canlı yayında "Benimle ilişki yaşadığını söyleyen kadını hiç tanımıyorum. Kendimden çok eminim, DNA raporu da bunu tescilledi. Hanımefendi sarı saçlı diye 'Senin baban Uğur Dündar' demişler" ifadelerini kullandı. Kendisine dava açan Dilara ile konuştuğunu da söyleyen Dündar, "Çok iyi aile terbiyesi almış biri, anne ve babasını bulmak için de elimden geleni yapacağımı söyledim" dedi.

  • Azra Akın ikinci kez anne oldu! Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi
    09:20 Azra Akın ikinci kez anne oldu! Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi

    Uzun yıllardır Atakan Kuru ile mutlu bir evliliği bulunan güzel oyuncu Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Bebeğinin cinsiyetini doğum esnasında öğrenen Akın'ın bir kızı oldu ve adını Arya koydu.

  • Nefes almakta zorlanan Zeynep Bastık, ameliyat olacak
    08:37 Nefes almakta zorlanan Zeynep Bastık, ameliyat olacak

    Nefes almakta zorlanan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, ameliyat olacak. Sağlık durumundan bahseden şarkıcı "Ciddi bir deviasyonum varmış. Burnumun şekline de bir şey olmayacakmış, çok kısa sürecekmiş" dedi.

  • Survivor All Star'da eleme düellosu: Yaman veda etti
    07:42 Survivor All Star'da eleme düellosu: Yaman veda etti

    TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Yaman, Özgür, Yunus Emre ve Batuhan arasında eleme düellosu yaşandı. Batuhan ile finale kalan Yaman arasında gerçekleşti ve Yaman hayallerine veda etti.

  • Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti
    03:09 Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti

    Geçimini sağlamak için fotoğraflarını ve albümlerini satışa çıkarmak zorunda kalan Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti. Kendisine yardım sözünde bulunan ünlü isimlerin zamanla sözlerini unuttuğunu belirten Örümcer, Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde izleyicilerle dans etti. Konserde elde edilen gelirlerle Örümcer'in borçları kapatılacak.

  • Eda Ece, Kızıyla İlgili İlk Paylaşımını Yaptı
    23:09 Eda Ece, Kızıyla İlgili İlk Paylaşımını Yaptı

    Eda Ece, kızına Mina İpek adını vermesinin ardından sessizliğini bozarak sosyal medyadan paylaşım yaptı. Oyuncu, yenidoğanla ilgili esprili bir görsel paylaşarak annelik deneyimini anlattı.

  • Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve kardeşine dava açmayacağını açıkladı
    21:13 Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve kardeşine dava açmayacağını açıkladı

    Yılmaz Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada geçmişte yaşanan ilişkinin gündeme gelmesini garip bulduğunu belirterek, herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırladığını ve gerisini unuttuğunu söyledi. Erdoğan, Cansu Taşkın ve kardeşine dava açmayacağını da ifade etti.

  • Survivor'da Berna'nın kaşı sarıldı
    21:12 Survivor'da Berna'nın kaşı sarıldı

    Dokunulmazlık oyununda Nefise ile Berna kafa kafaya çarpıştı ve Berna kanlar içerisinde yerde kaldı. Doktorun müdahalesi sonrası Berna'nın kaşı sarıldı. Mavi Takım'da yapılan oylamada Batuhan da Yasin de 4'er oy aldı. Bu durumda takım kaptanı olan Ogeday gitme adayını belirledi. Ogeday dördüncü ve son gitme adayı olarak Batuhan'ı belirledi. Özgür, Yaman, Yunus Emre ve Batuhan gitme adayı oldu. Düelloda eşleşecek yarışmacıları Acun Ilıcalı açıkladı. Yunus Emre Yaman ile eşleşti. Özgür de Batuhan ile oynayacak.

  • Azra Akın İkinci Kez Anne Oldu
    21:10 Azra Akın İkinci Kez Anne Oldu

    2002'de Türkiye ve dünya güzeli olan Azra Akın, ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşıyor. Kızını kucağına alan Akın, güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Bebeğin cinsiyetini doğumda öğrenmek istediklerini belirten Akın, hamilelik sürecinin zor geçtiğini ancak son birkaç haftadır iyi olduğunu söyledi.


Advertisement