Jolly Joker Balans Şubat 2011 Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Jolly Joker Balans Şubat 2011 Etkinlikleri

Teoman, Jolly Joker Balans Sahnesinde…

01.02.2011 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teoman, Jolly Joker Balans Sahnesinde…

Albümlerindeki şarkıların bir çoğunun söz ve müziği kendisine ait olan, Türkiye'nin en iyi şarkı yazarlarından kabul edilen, "En İyi Şarkıcı","En İyi Söz Yazarı","En İyi Albüm" gibi kategorilerde sayısız ödülün sahibi olan Teoman, konserinde 2009 yılında çıkardığı son albümü "İnsanlık Halleri"nin yanı sıra eski albümlerinden sevilen parçalarını da seslendirecek.

YENİ TÜRKÜ

Tarih: 5 ŞUBAT Cumartesi - Kapı açılış: 22:00

Yeni Türkü konseri saat 22:00 'de başlayacaktır. Yeni Türkü konserinden sonra 00:30 'da KOLPA sahne alacaktır.

YENİ TÜRKÜ

30.sanat yılını geride bırakan Yeni Türkü, Türkiye'nin çalkantılı politik dönemlerine de tanıklık etmiş ezgileri, şiirleri ve sözleriyle her dem umudun, barışın ve başka türlü bir şeyin dileğindeydi. Yeni Türkü'nün "30 Yılın Türküsü" diyerek birbirinden eşsiz şarkılarını seslendireceği gecede:

Vira vira

Telli telli

Maskeli Balo

Olmasa Mektubun

Yeşilmişik

Yedikule

Bana Bir Masal Anlat Baba

Ve daha fazlasını hep birlikte söylemek için bekliyoruz…

PİNHANİ

Tarih: 11 ŞUBAT PİNHANİ - Kapı açılış: 22:00

Farklı tarzı ve melodik yapısıyla diğer gruplardan sıyrılıp bugünün ve yarının en önemli rock topluluklarından biri olan PİNHANİ, JOLLY JOKER BALANS sahnesinden seslenmeye devam ediyor.

Pinhani 2003 yılında iki kuzen Sinan Kaynakçı ve Zeynep Eylül Üçer tarafından kuruldu. İki kuzen kaydettikleri demoyu Akın Eldes'e dinletti ve böylece albüm serüvenleri başladı. 2006'nın nisan ayında ilk albümleri 'İnandığın Masallar' yayınlandı. Albümde gitarları Akın Eldes, davulları Cem Aksel çaldı. 2006'da gruba davulcu Hami Ünlü katıldı. Akın Eldes ve Cem Aksel'in yanı sıra Ceyhun Kaya, Selim Aydın gibi birçok müzisyen konserlerde gruba eşlik ediyor.

GRİPİN

Tarih: 12 ŞUBAT CUMARTESİ - Kapı açılış: 22:00

Gripin, 12 Şubat Cumartesi gecesi, Sevgiler Günü'nü erken kutlamak isteyenler için Jolly Joker Balans sahnesinde…

Rock müziğin en başarılı performans gruplarından Gripin, 3. stüdyo albümleri "M.S. 05 03 2010"u söz, beste ve yorumlarıyla eski albümlerine oranla daha olgun bir albüm olarak değerlendiriyor.

Çalışmanın çıkış tarihi olan 5 Mart 2010'dan da esinlenen grup üyeleri her açıdan kendi "milat"ları olarak tanımladıkları albümün adını "M.S. 05 03 2010" olarak belirlediler.

Albümün çıkış şarkısı olan "Durma Yağmur Durma"nın video klibi ile de büyük beğeni toplayan Gribin, geçmişten günümüze birbirinden seçkin parçaları ile JOLLY JOKER BALANS sahnesinde.

SONER SARIKABADAYI

Tarih: 13 Ocak Pazar - Kapı açılış: 22:00

SONER SARIKABADAYI 13 Şubat Pazar JOLLY JOKER BALANS sahnesinde.

M.F.Ö.

Tarih: 14 Şubat Pazartesi - Kapı açılış: 22:00

Türk pop ve rock müzik tarihinin gelmiş geçmiş en sevilen şarkılarının sahibi ve Türkiye'nin en köklü müzik gruplarından biri olan efsane topluluk Mazhar Fuat Özkan üçlüsü, tüm enerjileri ve en sevilen parçalarıyla JOLLY JOKER BALANS sahnesinde.

MFÖ eşliğinde unutulmaz bir JOLLY JOKER BALANS gecesine hazırlıklı olun.

YAŞAR

Tarih: 19 Şubat Cumartesi - Kapı açılış: 22:00

Türk pop müziğinin değişilmez besteci, yorumcu ve söz yazarı YAŞAR, Jolly Joker Balans'ta…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Jolly Joker Balans Şubat 2011 Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement