Jolly Joker Istanbul Konserlere Devam Ediyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Jolly Joker Istanbul Konserlere Devam Ediyor

Jolly Joker Istanbul Konserlere Devam Ediyor

3 Ekim Çarşamba Oğuzhan Uğur; 4 Ekim Perşembe Mehmet Erdem, 5 Ekim Cuma Cem Adrian ve 6 Ekim Cumartesi Yeni Türkü sevenleriyle buluşmak icin sahnede olacak.

01.10.2012 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3 EKİM Çarşamba: OĞUZHAN UĞUR

Oğuzhan Uğur bir sosyal medya fenomeni. "Terbiyesizim" ve "Panpa" şarkıları ile büyük beğeni toplayan sanatçı şu sıralar çalışmalarını bir albüm haline dönüştürmeye uğraşıyor. Ekim ayında çıkaracağı yeni albüm şarkılarını ilk kez Jolly Joker'de seslendirecek olan sanatçı, eğlenceli ve enerjik sahne performansı ile müzikseverlerle buluşacak.

4 EKİM Perşembe: MEHMET ERDEM

Mehmet Erdem nam-i diğer Hakim Bey, uzun yıllardır film ve dizi müzikleriyle isminden sıkça söz ettirip ve bu başarısını bir de Altın Portakal ile taçlandırmıştı. Sanatçı, ilk solo çalışması "Herkes Aynı Hayatta" isimli albümünü 2012 Nisan ayında yayınladı.

Son dönemin en sevilen ve izlenen dizilerinden "Leyla ile Mecnun"un da müziklerini yapan sanatçı çıkış şarkısı Sezen Aksu imzalı "Hakim Bey" yorumu ile büyük beğeni topladı. Sadece müzik dünyasında değil aynı zamanda medyada da büyük beğeni toplayan ve Türkiye'nin Leonard Cohen'i olarak adlandırılan Mehmet Erdem'in kendine has vokalini daha geniş kitlelere tanıtacağı ve Türk Pop müziğine yeni bir heyecan katacak olan albümünün konseri Jolly Joker sahnesinde gerçekleşecek.

Kendi şarkılarının yanı sıra albümünde de olduğu gibi birçok cover şarkıdan oluşan repertuvarı ile dinleyenleri mest etmeye hazırlanan Erdem'in bu unutulmayacak sahne performansını kaçırmak istemiyorsanız yerlerinizi şimdiden ayırtın.

5 EKİM Cuma: CEM ADRİAN

"Siyah Bir Veda Öpücüğü" isimli son albümünü yeni yayınlayan Cem Adrian albümün ilk konserini Jolly Joker'de verecek. Normal bir insandan daha uzun ses telleri ve kendine özgü ses rengi ile dikkatleri üzerine çeken Cem Adrian yeni albümünün yanısıra sevilen eski parçalarını da seslendirecek. Geçen hafta Ankaraliı hayranlariı ile buluşan sanatçı sevenlerini yeni şarkılarıyla ziyadesiyle mutlu etti. Şimdi mutlu olma sırası Istanbul`da...

6 EKİM Cumartesi: YENİ TÜRKÜ

Şimdi ve Sonra… Yeni Türkü…

Uzun bir aradan sonra Yeni Türkü yeni şarkılarıyla müzikseverlerle Jolly Joker sahnesinde buluşmaya hazırlanıyor. Şimdi ve Sonra… Yeni Türkü… adını albümde bir şarkı olarak yer alan Yılmaz Erdoğan'ın "Ankara" şiirinin dizelerinden alan yeni albüm, 10 yeni "Yeni Türkü" şarkısı içeriyor. Albümün çıkış parçası "Böyle Gitmez", Cengiz Onural ve Derya Köroğlu imzalı…

Derya Köroğlu, Erkin Hadimoğlu, Serdar Barçın ve Furkan Bilgi hem yepyeni şarkılar hem de klasik Yeni Türkü repertuvarı ile sahnede olacak.

Jolly Joker`de Gelecek Program: 10 Ekim Çarşamba Yasemin Mori, 11 Ekim Perşembe Gölge Hayat, 12 Ekim Cuma MFÖ, 13 Ekim Cumartesi Halil Sezai...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Jolly Joker Istanbul Konserlere Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement