Jose Mourinho, Marcos Rojo İle İddiaya Giren Alexis Sanchez'e 20 Bin Sterlin Kazandırdı - Son Dakika
Spor

Jose Mourinho, Marcos Rojo İle İddiaya Giren Alexis Sanchez'e 20 Bin Sterlin Kazandırdı

Alexis Sanchez, takım arkadaşı Marcos Rojo'yla Jose Mourinho'nun kovulup kovulmayacağı üzerine 20 bin sterlinlik bir iddiaya girip, kazandı.

21.12.2018 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester United, uzun süreli kötü gidişatın ardından geçtiğimiz günlerde Portekizli teknik adam Jose Mourinho'yu kovmuştu. Jose Mourinho'nun gitmeden önce United'da Paul Pogba ve Alexis Sanchez gibi yıldız isimlerle sorun yaşadığı biliniyordu.

Jose Mourinho, <a class='keyword-sd' href='/marcos-rojo/' title='Marcos Rojo'>Marcos Rojo</a> İle İddiaya Giren Alexis Sanchez'e 20 Bin <a class='keyword-sd' href='/sterlin/' title='Sterlin'>Sterlin</a> Kazandırdı

İngiltere'nin The Sun gazetesi, Alexis Sanchez hakkında bir iddia ortaya attı. Habere göre Alexis Sanchez ve Marcos Rojo, Jose Mourinho'nun kovulup kovulmayacağı üzerine 20 bin sterlinlik bir iddiaya girdiği ve Mourinho'nun United'dan kovulmasının ardından Alexis Sanchez'in iddiayı kazandığını yazdı.

Jose Mourinho, Marcos Rojo İle İddiaya Giren Alexis Sanchez'e 20 Bin Sterlin Kazandırdı

"BANA 20 BİN STERLİN BORÇLUSUN ROJO"

İddia olayıyla ilgili Alexis Sanchez arkadaşlarının bulunduğu bir WhatsApp grubuna "Sana söylemiştim, bana 20 bin sterlin borçlusun Rojo" diye bir mesaj attığı belirtildi. Alexis Sanchez, haftalık 500 bin £'la Premier Lig'de en çok para kazanan futbolcu konumunda olmasına karşın çıktığı 10 maçta 1 gol ve 2 asistle hayal kırıklığı yaratan ve eleştirilere maruz kaldığı bir sezon yaşıyor.

(Ajansspor)

Jose Mourinho, Marcos Rojo İle İddiaya Giren Alexis Sanchez\'e 20 Bin Sterlin Kazandırdı

Son Dakika Spor Jose Mourinho, Marcos Rojo İle İddiaya Giren Alexis Sanchez'e 20 Bin Sterlin Kazandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement