Josef de Souza'dan Fenerbahçeli Taraftarlara Sitem: Ben Gittikten Sonra Değer Vermeye Başladınız - Son Dakika
Spor

Josef de Souza'dan Fenerbahçeli Taraftarlara Sitem: Ben Gittikten Sonra Değer Vermeye Başladınız

Fenerbahçe'den ayrılan Josef de Souza, Instagram hesabından "Taraftarların bir kısmının ben gittikten sonra bana değer vermeye başladığını görüyorum. Diğerlerinin gol atması için koşan oyunculara değer vermeyi öğrenin." yazdı.

31.10.2018 13:25  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Josef de Souza, Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de 2 Kasım Cuma günü Galatasaray'la deplasmanda oynayacağı derbi öncesi, sosyal medyada Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

"TARAFTARLAR BEN GİTTİKTEN SONRA BANA DEĞER VERMEYE BAŞLADI

Takımdan ayrıldıktan sonra sarı-lacivertli taraftarlardan daha fazla destek aldığını anlatan Brezilyalı futbolcu, "Bir üzüntüm söz konusu. Taraftarların bir kısmının ben gittikten sonra bana değer vermeye başladığını görüyorum. Diğerlerinin gol atması için koşan oyunculara değer vermeyi öğrenin." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı Türk Telekom Stadı'nda 23 Nisan 2017'de 1-0 yendiği maçın 90+1. dakikasında attığı golün videosunu da paylaşan de Souza, şunları kaydetti:

"FENERBAHÇE ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK"

"Bu haftanın derbi haftası olduğunu biliyorum. Bu maç için Fenerbahçe'ye sonsuz şans diliyorum. Kulübün şu an içinde bulunduğu durumdan dolayı üzüntü duyuyorum. Kesinlikle Fenerbahçe tekrar şampiyon olduğu günlere dönecektir."

Josef de Souza, 12 milyon avro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den El Ahli'ye transfer olmuştu.

Josef de Souza\'dan Fenerbahçeli Taraftarlara Sitem: Ben Gittikten Sonra Değer Vermeye Başladınız
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Josef de Souza'dan Fenerbahçeli Taraftarlara Sitem: Ben Gittikten Sonra Değer Vermeye Başladınız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • fb: B Harfi ile Başlayan İngilizce Meslekler Baker – Fırıncı Barista – Kahve Uzmanı Botanist – Botanikçi Brewer – Bira Yapımcısı Bus Driver – Otobüs Şöförü Baby Sitter – Bebek Bakıcısı Banker – Bankacı Barber – Berber Binder – Ciltçi Butcher – Kasap Businessman – İşadamı Businesswoman – İşkadını Boxer – Boksör Butler – Uşak, Kahya Blogger – Blog Yazarı Barmaid – Kadın Barmen Bellhop – Belboy Beekeeper – Arıcı Ballerina – Balerin Blacksmith – Demirci Beautician – Güzellik Uzmanı 1 3 Yanıtla VATAN: MALMISIN SEN 4 0
  • Doğru kardeşim: Ya anlat bro , Cimbom a gelseydin ya 1 2 Yanıtla
  • Hıll : Doğru söylemiş 2 0 Yanıtla

Advertisement