Josef de Souza, Suudi Arabistan Yolcusu - Son Dakika
Spor

Josef de Souza, Suudi Arabistan Yolcusu

Josef de Souza, Suudi Arabistan Yolcusu

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada Brezilyalı futbolcunun El Ehli'ye transferine ilişkin görüşmelere başlandığı duyuruldu.

25.08.2018 00:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza'nın transferi için Suudi Arabistan'nın El Ahli takımıyla görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Fenerbahçe Futbol AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Josef de Souza'nın Suudi Arabistan Kulübü El Ahli SC'ye transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

"Kulübün yüksek menfaatleri gereği"

Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı oyuncusu Josef de Souza'nın transferi için Suudi Arabistan ekibi El Ahli ile görüşmelere başlanması sonrası bir açıklama daha yayımladı.

Sarı-lacivertli kulübün açıklamasında, "Suudi Arabistan kulübü El Ahli tarafından futbolcumuz Josef de Souza için gelen ikinci transfer teklifi, kulübümüz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Kulübümüzün yüksek menfaatleri gereği, futbolcunun transferi konusunda El Ahli ile görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

De Souza'nın El Ahli kulübüne transfer olabileceği yönünde basına yansıyan haberler dün sarı-lacivertli kulüp tarafından yalanlanarak, "Futbolcumuz Josef de Souza'ya bir teklif yapıldığı ve kulübümüzün bu teklifi kabul ettiği yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. de Souza, takımımız için önemli bir yere sahip olup, futbolcumuza dair böyle bir planlama bulunmamaktadır." görüşleri paylaşılmıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Josef de Souza, Suudi Arabistan Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement