Joy'un Basın Gösterimi Yapıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Joy'un Basın Gösterimi Yapıldı

Joy\'un Basın Gösterimi Yapıldı

'Joy' bir kadının sihirli dokunuşlarının hikayesini anlatıyor.

07.01.2016 10:39  Güncelleme: 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Jennifer Lawrence ve Robert De Niro'nun paylaştığı Joy filminin basın gösterimi, Cinemaximum Kanyon'da yapıldı. Davetlileri hem güldürüp hem de duygulandıran film 8 Ocak'ta vizyona girecek.

David O. Russell'ın 8'ci uzun metrajlı filmi JOY dört jenerasyondur yükselişe geçen bir ailenin kızı olan Joy'un;kendi hedeflerine ulaşabilmek adına yeni kurallar ile şekillendirdiği kişisel rotasını konu alıyor.

Evinden alışverişin mucidi ve yükselmesini sağlayan en ünlü isim Joy Mangano'nun hayatının anlatıldığı JOY, yıkılmak üzere olan bir aileye sahip genç bir kızın liderlik basamaklarını adım adım çıkmasının öyküsü. Yaratmaya zorlanılan ve aynı zamanda etrafındakilere dikkat etmesi gereken Joy, ihaneti, hainliği, masumiyetin kayboluşunu ve aşk yaralarını tecrübe ediyor. Bir kadının affı olmayan iş dünyasının içinden sıyrılması, ve bu kaosun içerisinde bulduğu gizemli mutluluk kaynağının hikayesi.

JOY, David O. Russell'ın kendisine toplamda 25 Oscar adaylığı getiren Dövüşçü, Umut Işığım ve Düzenbaz filmlerini takip ediyor. Her filmin unutulmaz karakterleri ortak bir noktada buluşuyor: kendini yeniden keşfetmenin hissettirdiği baştan çıkarıcı etki. Russell bu düşüncesini Joy'da yeni bir yere taşıyarak, bir insanın sonsuz engellere ve kendini aradığı yolun çok uzun olmasına rağmen, anlamlı, mutlu bir hayata sahip olabileceğini anlatıyor.

Akademi ödüllü yıldız Jennifer Lawrence, (Düzenbaz, Umut Işığım, Açlık Oyunları serisi) kendini kanıtlama çabası içerisinde onur mücadelesi veren ve ertelenen rüyalarına ulaşmaya çalışan 40'larındaki Joy rolünde izleyeceğiz.


Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Joy'un Basın Gösterimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement