Jtı Türkiye'de Bayrak Değişimi - Son Dakika
Ekonomi

Jtı Türkiye'de Bayrak Değişimi

Japan Tobacco International'ın (JTI) Türkiye Genel Müdürlüğüne Karim Raydan atandı.

24.11.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Japan Tobacco International'ın (JTI) Türkiye Genel Müdürlüğüne Karim Raydan atandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Bilgehan Anlaş'ın JTI Başkan Yardımcısı olarak Cenevre'ye gidişiyle boşalan JTI Türkiye Genel Müdürlüğüne Karim Raydan getirildi.

Kariyerine 1993 yılında Dubai'deki Uluslararası Distillers and Vintres firmasında Körfez Bölgesi Pazar Müdürü olarak başlayan Raydan, 2002 yılına dek Lübnan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde hızlı tüketim sektörlerinde faaliyet gösteren farklı firmalarda yöneticilik yaptı. Oluşturduğu stratejiler ile pazarlama ve satış alanlarında çeşitli başarılara imza attı ve projeleri en iyi uygulamalar arasında dünya çapında ödül aldı.

2002 yılında, satış ve pazarlama fonksiyonları yönetmek için JTI'a katılan ve İngiltere'ye yerleşen Karim Raydan, bu alanda bölgesel stratejilerin belirlenmesini sağladı. Raydan bugüne dek, Orta ve Yakın Doğu, Afrika, Türkiye (MENEAT) ve WWDF bölgesinde Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Bölgesel Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

Raydan, mevcut sorumluluklarına ek olarak 2013 yılında, Al Nakhla Tütün Şirketi'nin JTI bünyesine katılmasıyla, şirketin nargile faaliyetlerinin yönetimini de üstlendi. Bölgesinde pek çok başarıya imza atan Raydan, işletme yönetimi mezunu olup MBA'ini Lübnan Amerikan Üniversitesi'nde tamamladı. Lübnan asıllı İngiliz vatandaşı Karim Raydan 1968 doğumlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Jtı Türkiye'de Bayrak Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement