Juan Monaco İstanbul'a Gelemiyor - Son Dakika
Spor

Juan Monaco İstanbul'a Gelemiyor

25 Nisan Cumartesi günü eleme mücadeleleriyle başlayacak TEB BNP Paribas İstanbul Open'da, katılım listesindeki önemli oyunculardan Juan Monaco'dan kötü haber geldi.

24.04.2015 07:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

25 Nisan Cumartesi günü eleme mücadeleleriyle başlayacak TEB BNP Paribas İstanbul Open'da, katılım listesindeki önemli oyunculardan Juan Monaco'dan kötü haber geldi. 31 yaşındaki Arjantinli, kaslarındaki zorlanma ve tendinit rahatızlığı nedeniyle İstanbul'a gelemeyeceğini açıkladı.

Facebook hesabı üzerinden "Kaslarımdaki zorlanma ve tendinitten ötürü maalesef ATP İstanbul'u kaçıracağım. Bu süreçte Valencia'ya giderek tedavi olacağım ve önümdeki turnuvalara hazır hale gelmeyeçalışacağım." mesajını paylaşan Pico lakaplı tenisçi, son olarak Barselona Açık ikinci turunda Martin Klizan'a elenmişti.

Bu hafta itibariyle klasmanın 36. basamağında oturan Monaco, 2012 yılında en yüksek sıralaması olan 10.'luğu görmüştü. Toprak zeminin tehlikeli isimlerinden birisi olan Monaco'nun tekler kariyerinde, tur düzeyindeki 8 zaferin yanı sıra 12 de ikincilik var.

Benzer haberler için Tenis Dünyası

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Juan Monaco İstanbul'a Gelemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement