Judo Şampiyonu Elif'e Büyük Övgü - Son Dakika
Güncel

Judo Şampiyonu Elif'e Büyük Övgü

Judo Şampiyonu Elif\'e Büyük Övgü

Türkiye Yıldızlar Judo Şampiyonası Türkiye Birincisi olan Elif Yılmaz'ı Kaymakam Yücel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İslamoğlu da tebrik etti.

03.04.2015 08:34  Güncelleme: 08:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın ilinde yapılan Türkiye Şampiyonasında 5 maçı galibiyetle sonuçlandırıp şampiyonluğu elde
eden Karşıyaka Engin Hayri Özmeriç Ortaokulu öğrencisi Elif Yılmaz, Antrenörü Özden Açıkkol ve Okul Müdürü Ayça Örenel, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel Ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu'nu makamlarında ziyaret ettiler.
Üç yıldır judo sporu yapan Elif Yılmaz, ablasını Judo antrenmanlarında izleyerek etkilendiğini ve Judoya başladığını belirterek şöyle konuştu. "Judo benim hayatımın dönüm noktası oldu. Hayallerime ulaşmak için ve ileride iyi bir Judo antrenörü olmak için çok çalışacağım ve Dünya Şampiyonu olacağım dedi.
Bu güne kadar Avrupa, Balkan ve Türkiye şampiyonalarında ülkemizi temsil eden 220 sporcu yetiştiren ve Hayri Özmeriç tarafından hizmete açılan spor salonuna bu başarısından dolayı adı verilen beden eğitimi öğretmeni ve Judo Antrenörü Özden Açıkkol ise şunları söyledi."Elif Yılmaz çok başarılı ve gelecek vadeden bir öğrencimiz. Elif gibi pek çok öğrencimiz nice başarılara imza atabilir. Yeter ki judo sporuna yönlendirilebilsin. Bu konuda ailelere çok büyük görevler düşmekte."

Engin Hayri Özmeriç Ortaokulu Müdürü Ayça ÖRENEL ise "Çocukların ve gençlerin bireysel sporlara ilgisi azalmakta. Ancak, bireysel spor branşları çocuğun spor başarısını göstermede çok daha etkili. Bu nedenle aileler tarafından bu tip branşlara çocukların yönlendirilmesini doğru buluyorum. Elif Yılmaz ve okulumuzdaki diğer başarılı Judo sporcuları Gruplar, İzmir yıldızlar, İzmir minikler kategorilerinde de önemli dereceler elde ettiler. Her biri ile gurur duyuyorum. Judo salonunun okulumuzun yanında bulunması bu başarıları elde etmemizde önemli bir faktör. Okulumuzda judo, atletizm, futsal, masa tenisi, bocce, hemsball vb. spor takımları da var. Okulumuzun gelecekte sporcu yetiştiren okullar olarak anılacağına inanıyoruz." dedi.

İlçeMilli Eğitim Müdürü İslamoğlu, spor yapan öğrencinin aynı zamanda akademik başarısının da aynı oranda yüksek olduğunun örneklerinin çok olduğundan bahsederek hediyesini takdim ederek Elif Yılmaz'ı tebrik etti.
Şampiyon sporcuyu makamında kabul eden Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, bu başarının örnek teşkil etmesi ve Karşıyaka ilçesinin her zaman diğer ilçelere örnek teşkil etmesi bakımından önemli rol oynadığını dile getirerek Elif Yılmaz'ı, ailesini, öğretmenlerini ve antrenörünü kutladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Judo Şampiyonu Elif'e Büyük Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Melikgazi Belediyesi, Ortaköy Sokağı'nı Kuracak
    17:57 Melikgazi Belediyesi, Ortaköy Sokağı'nı Kuracak

    Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçeye 'Ortaköy Sokağı' ismini verecekleri gastronomi sokağı kuracaklarını duyurdu. Proje kapsamında, kumpir, dondurma ve yerel tatların yer alacağı mekanlar oluşturulacak. Palancıoğlu, projenin insan odaklı olduğunu ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği bir mekan oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı
    17:57 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı

    Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde düzenlenen Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası'na 27 ülkeden 108 sporcu katılıyor. İlk gün erkekler ve kadınlar bireysel alet elemeleri gerçekleştirdi. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil ediyor. Organizasyon 31 Mart'ta finallerle sona erecek.

  • Eskişehir'de yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulandı, 1 çocuk yetkililere teslim edildi
    17:56 Eskişehir'de yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulandı, 1 çocuk yetkililere teslim edildi

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, işletmeler, okul çevreleri ve parklar incelendi. 362 şüpheli sorgulanırken, kavşaklarda ve trafik ışıklarında dilendiği tespit edilen 1 çocuk Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

  • Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti
    17:53 Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti

    Marmaris Cumhur İttifakı adayı Serkan Yazıcı, seçilmesi halinde Atatürk İlke ve İnkılapları'na bağlı kalacağını, kamu kaynaklarını israf etmeden kullanacağını ve partizan faaliyetlerden kaçınacağını belirterek görevine sadık kalacağına yemin etti.

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement