Judocu Gülşah'a Moral Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Judocu Gülşah'a Moral Ziyareti

Judocu Gülşah\'a Moral Ziyareti

BP Türkiye ekibi Milli Judocu Gülşah'a moral ziyaretinde bulundu.

02.04.2012 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'deki faaliyetlerinin 100. yılı kutlamaları kapsamında 2016 sonuna kadar Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'ne enerji sponsoru olan ve beş milli sporcuyu destekleyen BP Türkiye, Londra Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi judo dalında temsil edecek.

İlk milli sporcumuz Gülşah Kocatürk'ü İzmir'de ziyaret etti. Bu yıl, ülkemizdeki faaliyetlerinin 100. yılını, Türk Milli Olimpiyat Komitesi'nin enerji sponsoru olarak kutlayan BP Türkiye, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi judo dalında temsil edecek ilk sporcumuz, Milli Judocu Gülşah Kocatürk'ü İzmir'de ziyaret etti. Milli Judocu Gülşah'ın, BP Türkiye ekibinin sürpriz ziyareti ile moral depolarken, heyecanlı olduğu da gözlemlendi. Milli Judocu Gülşah, duygularını şu şekilde dile getirdi: "2012 Londra Olimpiyatları için çok heyecanlıyım ve hedefim, Türkiye'ye çok iyi bir derece armağan etmek. Beni, marka elçisi sporcular arasına seçerek, desteğini esirgemeyen BP Türkiye ve tüm ekibine tekrar tekrar teşekkür ederim."

1 Ocak 1986 doğumlu olan Milli Judocu Gülşah'ın, uluslararası spor arenasında iki yıl üst üste kazandığı altı adet üçüncülük derecesi ve bir adet de ikincilik derecesi bulunuyor.

Gülşah Kocatürk'ün 2011 yılı dereceleri

· Büyük Bayanlar Dünya Kupası Bulgaristan Üçüncülük (Bronz Madalya)

· Büyükler Grand Slam Rusya Üçüncülük (Bronz Madalya)

· Büyük Bayanlar Dünya Kupası İspanya Üçüncülük (Bronz Madalya)

· Büyükler Grand Slam Brezilya İkincilik (Gümüş Madalya)

· Büyük Bayanlar Dünya Kupası Belarus Üçüncülük (Bronz Madalya)

Gülşah Kocatürk'ün 2010 yılı dereceleri

· Bayanlar Dünya Kupası Polonya Üçüncülük (Bronz Madalya)

· Büyük Bayanlar Dünya Kupası Azerbaycan Üçüncülük (Bronz Madalya)

BP Türkiye'den Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'ne 2016'ya kadar destek

2012 Londra Olimpiyat Oyunları ile Paralimpik Oyunları resmi akaryakıt ve gaz sponsoru olan BP'nin, bu kapsamda, ülkemizde, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'ne sağladığı enerji sponsorluğu desteği, 2016 sonuna kadar sürecek. BP Türkiye, ayrıca, Olimpiyat takımında yer alan beş milli sporcuyu da, Olimpiyatlara hazırlanma ve kendilerini geliştirme çerçevesinde destekliyor. Judo'da Gülşah Kocatürk'ün yanı sıra Grekoromen Güreş'te Rıza Kayaalp, Yelken'de Nazlı Çağla Dönertaş, Halter'de Mete Binay ve Jimnastik'te Göksu Üçtaş, BP Türkiye tarafından desteklenen marka elçisi sporcular arasında yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Judocu Gülşah'a Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement