"Dünyanın en nefret edilen insanı" olarak damgalanan Justin Bieber, Instagram'dan duygusal paylaşım yaptı - Son Dakika
Dünya
BBC

"Dünyanın en nefret edilen insanı" olarak damgalanan Justin Bieber, Instagram'dan duygusal paylaşım yaptı

Genç şarkıcı Justin Bieber 20'li yaşlarında verdiği kötü kararlar nedeniyle nasıl "dünyanın en nefret edilen insanı" olarak damgalandığı hakkında duygusal bir makale paylaştı.

03.09.2019 15:34  Güncelleme: 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemde girdiği bunalımlarla gündeme gelen dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, 20'li yaşlarında verdiği kötü kararlar nedeniyle sosyal medya hesabından nasıl "dünyanın en nefret edilen insanı" olarak damgalandığını anlattığı duygusal bir makale yayımladı.

AŞIRI DERECEDE UYUŞTURUCU KULLANDIĞINI İTİRAF ETTİ

Menajer Scooter Braun tarafından 13 yaşındayken keşfedilen dünyaca ünlü yıldız, aşırı derecede uyuşturucu kullandığını ve ilişkilerinde kötü tavırlar sergilediğini itiraf etti. Genç şarkıcı, Instagram'dan yayımladığı makalede, "Kadınlara karşı alıngan ve saygısız davrandım. Fazlasıyla öfkeliydim" dedi.

"BENİ SEVEN HERKESE MESAFE KOYDUM"

Bieber'ın makalesi şöyle devam ediyor: "Beni seven herkese mesafe koydum… Bunu tersine çeviremeyeceğimi düşünüyordum."

"BENİM İÇİN HER ŞEYİ BAŞKALARI YAPTI"

Yaşadığı ruhsal sorunları anlatan Kanadalı yıldız, ergenlik çağında sürekli övülmesinin hayata bakışını nasıl tahrif ettiğini ise şu sözlerle dile getirdi:

"Küçük bir kasabada yaşayan 13 yaşındaki bir gençten, dünyanın her tarafında takdir gören, milyonların ne kadar sevdiğini ve ne kadar harika olduğunu söylediği birine dönüştüm. Bunu genç bir erkek olarak yeterince duyarsanız inanmaya başlıyorsunuz. Benim için her şeyi başkaları yaptı, bu nedenle en temel sorumlulukları öğrenemedim."

ÇOK AĞIR UYUŞTURUCULAR KULLANDI

Bieber, 18 yaşındayken bankada milyonlarının ve istediği her şeye erişiminin olduğunu, ancak "gerçek dünyaya dair becerilerinin" olmadığını kaydetti. 19 yaşındayken ise "çok ağır uyuşturucular" kullanıyor olduğunu ve ilişkilerini kötüye kullandığını ifade etti. Bieber, "Düşünebileceğiniz her türlü kötü kararı verdim ve dünyadaki en sevilen ve hayran olunan kişilerden biriyken, en fazla alaya alınan, yargılanan ve nefret edilen kişiye dönüştüm" dedi.

"SORUN ARDINDAN SORUN"

Bieber 2014 yılında mala zarar vermekten alkollü araç kullanmaya kadar bir dizi suç işlemekten birden fazla kere gözaltına alınan ünlü şarkıcı makalesinde, "Bir sorunun ardından başka bir sorunun ardından başka bir sorunun olduğu hissi hakim olduğunda, sabahları yataktan çıkmak zor… Bazen daha fazla yaşamak istemediğiniz bir noktaya bile gelebiliyorsunuz. Asla değişmeyeceğini düşündüğünüz bir yerde olabiliyorsunuz" dedi.

"HAYATIMIN EN İYİ DÖNEMİ EVLİLİK"

İnançlı bir Hristiyan olan Bieber, inancının ve eşi Hailey Baldwin de dahil olmak üzere ailesi ve arkadaşlarının desteğinin hayatını tersine çevirmeye yardımcı olduğunu kaydetti. Yıldız şarkıcı "Bu korkunç kararların ardından kendimi toparlamam, kötü ilişkilerimi düzeltmem ve ilişki alışkanlıklarımı değiştirmem yıllar aldı. Şanslıydım ki, Tanrı beni ben olduğum için seven olağanüstü insanlarla kutsadı" dedi. "Şimdi hayatımın en iyi dönemini yaşıyorum 'Evlilik"

HAYRANLARI DESTEK MESAJI YAĞDIRDI

Hayranları, bu Instagram paylaşımına destek mesajlarıyla yanıt verdi. Hayranlarından biri, "Hataların oldu ancak gerçek şu ki daha iyi bir evreye ulaşabilmenin yolunu buldun" dedi. "Belieber olmaktan gurur duyuyorum." "Seni her zaman sevdim Justin, her şeye rağmen, ve her zaman içinde iyinin halen var olduğunu biliyordum" dedi bir başkası. Bieber'ın eski koruması Kenny Hamilton ise, "Ne kadar ilerlediğini görünce gurur duyuyorum. Seni desteklemek için hepimiz buradayız" ifadelerini kullandı.

MÜZİK KARİYERİNE ARA VERMİŞTİ

Bieber, 2017 yılındaki dünya turunda son 14 konserini iptal ederek müzik kariyerine ara vermişti. O dönem, "Aklımın, kalbimin ve ruhumun devam edebilir hale gelmesini istiyorum" demişti. Ancak yakın zamanda İngiliz şarkıcı Ed Sheeran ile 'I Don't Care' şarkısında düet yapması, dönüş yapıyor olduğunun işareti olarak yorumlanmıştı.

"Dünyanın en nefret edilen insanı" olarak damgalanan Justin Bieber, Instagram\'dan duygusal paylaşım yaptı
Kaynak: BBC

Son Dakika Dünya 'Dünyanın en nefret edilen insanı' olarak damgalanan Justin Bieber, Instagram'dan duygusal paylaşım yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Castin çarliston : Düzenin şımarık çocuğu 20 4 Yanıtla
  • Noktalı virgül: Bu kafadan bende istiyorum 17 4 Yanıtla
  • Zynp: En azından çok geç olmadan anlamış hatalarını. 15 5 Yanıtla Tabi : Yok be ne içtiyse duygusala bağlamış 11 8
  • Aslı: Justin'i hep sevdim ve sonunda içindeki iyi insana tekrar kavuştuğu için mutluyum. 5 13 Yanıtla TRABZONLU : ULAN TÜRKİYE KONSERİNDE TÜRK KIZLARI TER KOKUYOR DEDİ YÜZÜNÜZE KARŞI NE UTANMAZ BUNLAR YAV YUH HALA SEVMİŞ MİŞ ULAN PARASI ŞEKLİ VAR DİYE HEP SEVERSİNİZ ZATEN SİZ 16 1 J. Kara bieber: Aslı oda seni soruyordu geçenlerde.. acaba aslıcık ta hala beni seviyormu)) ya bırakın bu avrupalaşmayı kendiniz olun... avrupa türkleşsin... inşallah justin ağzına kara bieber sürsün... 2 0 Jüri : Anneni babanı bu kadar sevmesin 0 0
  • Fg: Gerçekten çok gıcık 14 3 Yanıtla
  • Belieber : Selena'nın suçu yok mu sanıyorsun . Az saygın olsun Selena'sa onu üzdü , git öğren öyle gel . Cahil cahil konuşma Şurda ! 0 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İran: İsrail'in saldırısı hiçbir hasara yol açmadı
    09:59 İran: İsrail'in saldırısı hiçbir hasara yol açmadı

    İran'ın İsfahan eyaletinde meydana gelen patlama sesi, hava savunma sisteminin tanımlanamayan bir cisme ateş açması sonucu gerçekleşti. İran ordusu komutanlarından Siyaveş Mihendust, saldırının hiçbir hasara yol açmadığını belirtti. İran Uzay Kurumu Sözcüsü Hüseyin Dalirian ise saldırıda kullanılan İHA'ların kısa menzilli olduğunu ve İran içerisinden havalanmış olabileceğini aktardı.

  • Gazze'de patlamamış bombalar büyük risk oluşturuyor
    09:37 Gazze'de patlamamış bombalar büyük risk oluşturuyor

    Gazze'de, Ukrayna'dakinden daha çok enkaz olduğunu söyleyen Birleşmiş Milletler, savaşın altıncı ayında, patlamamış mühimmatı temizlemek için daha fazla fon arıyor.

  • İran İsrail'e karşılık verecek mi? Açıklama var
    09:35 İran İsrail'e karşılık verecek mi? Açıklama var

    İsrail'in İran'a başlattığı saldırı sonrasında İran'ın cevabının ne olacağı merak ediliyordu. İranlı yetkili, yaptığı açıklamada İran'ın, İsrail saldırısına yönelik acil bir misilleme planı olmadığını söyledi.

  • İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi
    08:17 İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi

    İsrail günlerdir beklenen misilleme saldırısını gerçekleştirirken, İran'ın birçok nükleer tesisinin bulunduğu İsfahan eyaletini hedef aldı. 3 drone ile gerçekleştirilen saldırı dünyayı tedirgin ederken, İran devlet televizyonu nükleer tesislerde herhangi bir zarar meydana gelmediğini duyurdu.

BBC

Advertisement