Timberlake ve Fallon'dan 5 Dakikada Hip-Hop Tarihi - Son Dakika
Güncel

Timberlake ve Fallon'dan 5 Dakikada Hip-Hop Tarihi

Timberlake ve Fallon\'dan 5 Dakikada Hip-Hop Tarihi

Yakışıklı Sanatçı Justin Timberlake, konuk olduğu The Tonight Show Starring Jimmy Fallon programında izlenme rekorları kırdı.

27.02.2014 08:28  Güncelleme: 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 yıl ara verdiği müzik kariyerine, The 20/20 Experience projesi dahilinde çıkardığı 2 albümle hızlı bir geri dönüş sağlayan Justin Timberlake, 21 Şubat gecesi The Tonight Show Starring Jimmy Fallon'ın konuğu oldu. Programı Jay Leno'dan devralarak çekimlerine New York'da devam eden program, ilk haftasında Justin Timberlake'in yanı sıra, Will Smith, U2, Jerry Seinsfeld, Lady Gaga, Bradley Cooper, First Lady Michelle Obama ve Will Ferrell gibi özel isimleri ağırladı. 8.8 milyon izleyici tarafından izlenen, Justin Timberlake'in konuk olduğu program, 'Tonight Show'un 20 yıl içinde en çok izlenen bölümü olarak rekor kırdı.

Cuma gecesi programın tek konuğu olan Justin Timberlake, izleyenlere müzik dolu dakikalar yaşattı. 24 Şubat'ta piyasaya çıkan 'Not a Bad Thing' şarkısını ilk defa canlı olarak programda seslendiren Timberlake, Jimmy Fallon ile birlikte yarattıkları 'History of Rap 5' parçası ile de seyircileri kahkahaya boğdu. LL Cool J, Run DMC, Outkast, Ludacris, Jay-Z, Drake ve Kanye West gibi ünlü Hip-Hop ve Rap sanatçılarının sevilen şarkılarını 5 dakika içinde birleştiren ikili, eğlence dolu anlara imza attı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Timberlake ve Fallon'dan 5 Dakikada Hip-Hop Tarihi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement