Justin Timberlake Yeni Albümü İle Geri Döndü! - Son Dakika
Güncel

Justin Timberlake Yeni Albümü İle Geri Döndü!

10 Grammy, 4 Emmy ve 3 Brit ödüllü dünyaca ünlü sanatçı Justin Timberlake'in merakla beklenen 5. stüdyo albümü "Man of the Woods" Sony Music etiketiyle yayımlandı!

02.02.2018 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplam 16 şarkıdan oluşan "Man of the Woods" adlı yepyeni albümünde geleneksel Amerikan rock müziği ile birlikte çalıştığı The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton ve Alicia Keys'in modern etkilerini kendine özgü eşsiz bir yorumla harmanlayan Justin Timberlake, aynı zamanda bu albümde eşinden ve oğlundan da bahsederek doğduğu şehir Memphis'ten bugüne kadarki yolculuğunu hikayeleştirdi. Albümle birlikte yayımlanan ve ona adını veren "Man of the Woods" şarkısının Paul Hunter yönetmenliğindeki video klibinde ünlü sanatçıya eşi Jessica Biel eşlik etti.

Albümden yayımlanan ilk şarkı Justin Timberlake, Timbaland ve Dania imzası taşıyan "Filthy" olurken, şarkının renkli ve fütüristik öğeler içeren video klibinin yönetmenliğini ise ünlü yönetmen Mark Romanek üstlendi. Benzersiz bir video klip için Romanek ile ikinci kez bir araya gelen sanatçı, klipte senaryo gereği son projesini sunan modern bir muciti canlandırdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Justin Timberlake Yeni Albümü İle Geri Döndü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement