Juventus, deplasmanda Udinese'ye 2-1 yenildi - Son Dakika
Spor

Juventus, deplasmanda Udinese'ye 2-1 yenildi

Juventus, deplasmanda Udinese\'ye 2-1 yenildi

İtalya Serie A'nın 35. haftasında Juventus, Udinese'ye konuk oldu. Torino ekibi, kazanması halinde şampiyon olacağı maçta rakibine son dakika golüyle 2-1 mağlup oldu.

23.07.2020 22:46  Güncelleme: 06:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Serie A'nın 35. haftasında lider Juventus ile Udinese karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar, kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği maçta rakibine son dakika golüyle 2-1 yenildi.

Torino ekibinin tek sayısı 42. dakikada Matthijs De Ligt'ten geldi. Udinese'ye galibiyeti getiren golleri ise 52'de Ilija Nestorovski ve 90'da Seko Fofana attı.

Sezonun son 3 haftasına 80 puanla lider giren Juventus, bu mağlubiyetle en yakın takipçisi Atalanta ile puan farkını 9 puana çıkarıp bu hafta şampiyonluğunu ilan etme şansını yitirdi. Düşme korkusu yaşayan Udinese ise bu sonuçla puanını 39'a yükseltti.

Son Dakika Spor Juventus, deplasmanda Udinese'ye 2-1 yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement