Juventus'ta Sarri dönemi resmen başladı! - Son Dakika
Spor

Juventus'ta Sarri dönemi resmen başladı!

Serie A takımlarından Juventus, teknik direktörlük görevine getirdiği İtalyan teknik adam Maurizio Sarri için imza töreni gerçekleştirdi.

20.06.2019 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalyan ekibi Juventus, takımın başına getirdiği deneyimli teknik adam Maurizio Sarri için Allianz Stadyumu'nda imza töreni düzenledi. Sarri, İtalyan ekibiyle 2022 yılına kadar olan sözleşmesine imzayı attı.

Juventus'ta Sarri dönemi resmen başladı!

Toplantıda açıklamalarda bulunan 60 yaşındaki teknik adam, Juventus'ta olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Juventus şu anda en iyi İtalyan kulübü. Kişisel nedenlerden dolayı İtalya'ya dönmem gerektiğini hissettim. Bana İtalya'ya dönmek için iyi bir fırsat verdiler. İkna etmek için çok kararlıydılar. Bu da beni mutlu etti. Gördüğüm ilgiden dolayı mutluyum" diye konuştu.

İtalya'da en son Napoli'yi çalıştıran Sarri, Chelsea ile bu sezon UEFA Avrupa Ligi Kupası'nı kazanmıştı.

Juventus\'ta Sarri dönemi resmen başladı!
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Juventus'ta Sarri dönemi resmen başladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Laz: İmamoğlu ortk yayın öncesi moderatör Küçükkaya ile otel odaında 45 dakika görüşmüş .(Konuyla ilgili küçükkaya 2,3 dakika ,İmamoğlu ise 15/20 dakika görüşme yaptıklarını açıkladılar) Otel in kamera kayıtları 45 dk. diyor! Skandal bu! .Akabinde İmamoğulunun danışmanları bir o kadar görüşme yapmış ! Allah Allah. Yanlızca bu durum bile İmamoğulu nun dış kaynak destekli proje olduğunun kanıtıdır. Uyan vatandaş 0 2 Yanıtla

Advertisement