Kaan Tangöze, Sevgilisini Hedef Alan Eski Eşine Sert Tepki Gösterdi - Son Dakika
Magazin

Kaan Tangöze, Sevgilisini Hedef Alan Eski Eşine Sert Tepki Gösterdi

Kaan Tangöze, Sevgilisini Hedef Alan Eski Eşine Sert Tepki Gösterdi

Ünlü şarkıcı Kaan Tangöze, Seçkin Piriler ile ayrılmasının ardından Kıvılcım Ural ile sevgili oldu. Piriler, "Kıvılcım, Kaan'ı kullanıyor" deyince Tangöze bu iddialara sert çıktı.

28.03.2017 15:33  Güncelleme: 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Kaan Tangöze, eski eşi Seçkin Piriler'in, sevgilisi Kıvılcım Ural hakkında yaptığı, "Kaan'ı kullanıyor. İlişkileri bitti biliyorum" açıklamasına basın bülteniyle yanıt verdi.

"KIVILCIM ÜZERİNE YAPILAN BASKIDAN RAHATSIZIM"

Kaan Tangöze, eski eşi Seçkin Piriler'in katıldığı moda etkinliğinde kendisini ve sevgilisi Kıvılcım Ural'ı hedef alan açıklamalarına tepki gösterdi. Tangöze, "Son zamanlarda hakkımda çıkan haberler konusunda ilk ve son açıklamamdır. Süreç içerisinde evliliğimin sona ermesi ve bunun sebepleri konusunda yapılan haksız açıklamalardan, Kıvılcım üzerine yapılan baskıdan duyduğum rahatsızlığı belirtmek isterim. Tüm sorumluluk bana ait olup, özel hayatlarımıza saygı gösterilerek, bu konuda herkesin gerekli hassasiyeti göstermesini rica ederim" ifadesini kullandı.

SEÇKİN PİRİLER, "KIVILCIM URAL KAAN'I KULLANACAK" DEMİŞTİ

Seçkin Piriler, "Yıllardır bu piyasada olan bir insanım. Kimseyi kullanmadım bir yerlere gelmek için. Biz Kaan ile beş yıl flört ettik ve bir kare bile fotoğrafımız yok. Bunu iyi düşünmek lazım, ama diğer insanlar dikkat ederseniz 1.5 yıldır magazinde. Benim iki tane çocuğum var ve karşı taraf tarafından kullanılıyoruz. Bugün ben kullanılacağım, yarın Kaan'ı kullanacak. Ondan ayrılacak başkasını kullanacak, bu belli bir şey.Kaan'da kullanılıyor bunlar hoş değil gerçekten. Ben çok büyük acılar çektim ve buna rağmen var olmaya çalışıyorum ama birileri karşıma geçip gazetecilere haber veriyor, beni kullanıyor. Ama benim öngörülerim iyidir, ben onların ilişkilerinin bittiğine inanıyorum. O birkaç kere daha zorla Kaan'ı basının karşısına çıkarır reklam yapmak için. Çok iyi biliyorum onların ilişkisi bitti, istediği kadar zorlasın" diye konuşmuştu.

Son Dakika Magazin Kaan Tangöze, Sevgilisini Hedef Alan Eski Eşine Sert Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement