Kaan Terzioğlu Yeniden Gsma Yönetim Kurulu'na Seçildi - Son Dakika
Güncel

Kaan Terzioğlu Yeniden Gsma Yönetim Kurulu'na Seçildi

Kaan Terzioğlu Yeniden Gsma Yönetim Kurulu\'na Seçildi

GSMA Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu'nu art arda 3. kez Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçti.

13.11.2018 11:24  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

800'ün üzerinde GSM şirketinin üye olduğu, mobil iletişimin en prestijli uluslararası kuruluşlarından Böylece, Terzioğlu bir kez daha dünya mobil endüstrisine yön veren 25 üyeden biri olma onuruna erişti.

GSMA, Kaan Terzioğlu'nun göreve başladığı ilk günden bu yana Turkcell'de sürdürdüğü dijital dönüşüm hamlesi ve Turkcell'in 'dijital operatör' olma başarısını yakından takip ediyor.Turkcell bu gelişmeyle birlikte, 5'inci kez GSMA'de yer aldı.

KAAN TERZİOĞLU AYNI ZAMANDA GSMA'İN DENETİM KOMİTESİ BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ DE YÜRÜTÜYOR.

'GÜÇLÜ DİJİTAL İŞ MODELİMİZ İLE ÖRNEK GÖSTERİLMEYE DEVAM EDECEĞİZ'

Turkcell olarak son 3.5 yılda oluşturulan iş modeli ve sonuçlarının Türkiye'nin gücünü göstermesi açısından çok önemli olduğunu belirten Kaan Terzioğlu, bu başarı hikâyesiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Türkiye'nin yerli ve milli dijital servisleri artık dünyanın da gündeminde. Afrika, Karayipler, Nepal, Latin Amerika ve Doğu Avrupa'dan operatörler dijital hizmetlerimizi inceliyor, dijital ekonomiye katkı sağlayan hikâyemizi dinliyor. Türk mühendislerden oluşan Ar-Ge ekibimizin oluşturduğu ürün ve hizmetler dünyaya açılıyor. Öte yandan dijital deneyimi kolay ve güvenli hale getirdiğimiz 'Hızlı Giriş' teknolojimiz, Türkiye'nin dijital kimlik doğrulama konusunda GSMA tarafından belirlenen ticari sürdürülebilirlik kriterlerini sunan ilk ve tek ülke olmamızı sağladı. Tüm bunlar bizi sektörde örnek gösterilen operatörlerden biri yapıyor. Turkcell olarak güçlü altyapımız, servis odaklı büyüme modelimiz ve bölgedeki gücümüzle dijital dünyaya ve GSMA'e katkıda bulunmaya devam edeceğiz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaan Terzioğlu Yeniden Gsma Yönetim Kurulu'na Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement