Kabak Oymacılığı ve Süsleme Sanatı Kursiyerlerine Sertifika - Son Dakika
Güncel

Kabak Oymacılığı ve Süsleme Sanatı Kursiyerlerine Sertifika

Kumluca Devlet Hastanesi Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören hastalar için açılan "Kabak oymacılığı ve süsleme sanatı" kursiyerlerine sertifika verildi.

18.05.2017 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Devlet Hastanesi Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören hastalar için açılan "Kabak oymacılığı ve süsleme sanatı" kursiyerlerine sertifika verildi.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Kumluca Devlet Hastanesi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İŞKUR işbirliğiyle organize edilen, unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarının canlandırılması projesi kapsamında açılan "Kabak oymacılığı ve süsleme sanatı" kursu sona erdi.

Kumluca Devlet Hastanesi Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi'nde düzenlenen kursa 7 hasta katıldı.

Kurs sonunda düzenlenen sertifika töreninde konuşan Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ayşegül Alkan, kursun 40 gün sürdüğünü kaydetti.

Kurs süresince hastaların hem rehabilite olduklarını hem de topluma uyumlarının daha hızlı olduğunu ifade eden Alkan, şunları kaydetti:

"Rehabilite edilen hastalarımızın topluma katılması ve sosyalleşmeleri için tertip edilen bu kurs başarıyla tamamlandı. Ayrıca hastalarımız İŞKUR'un katkılarıyla az miktar da olsa bir gelir elde etmiş oldular. Bizden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'ya, İŞKUR'a, Halk Eğitim Merkezine bu güzel ve anlamlı proje için çok teşekkür ediyorum."

Konuşmanın ardından kursta başarı gösteren kursiyerlere, protokol üyeleri tarafından başarı sertifikaları verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kabak Oymacılığı ve Süsleme Sanatı Kursiyerlerine Sertifika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement