Kübra'nın Bacağını Kaybettiği Kazada Mahkeme Karar İçin Kabataş'taki İnşaatın Bitmesini Bekliyor - Son Dakika
3.Sayfa

Kübra'nın Bacağını Kaybettiği Kazada Mahkeme Karar İçin Kabataş'taki İnşaatın Bitmesini Bekliyor

Kübra Dere'nin bacağını kaybettiği Kabataş kazasında keşif yapılamadığından karar için inşaatın bitmesi beklenecek. Keşif için bu kez 12 Temmuz 2017 tarihine gün verildi.

21.03.2017 11:40  Güncelleme: 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Kabataş'ta, 2014 yılında vapur iskelesine dalarak 10 kişinin yaralanmasına neden olan otobüs şoförü Eyüp Er'in (55) yargılandığı davada, mahkeme olay yerindeki inşaat nedeniyle yapamadığı keşfi, Temmuz ayına erteledi.

KEŞİF İÇİN YENİ TARİH VERİLDİ

Kabataş'ta, 1 Ağustos 2014'te kullandığı belediye otobüsü ile vapur iskelesine girerek 9 kişinin yaralanmasına neden olduğu öne sürülen 55 yaşındaki şoför Eyüp Er hakkında açılan davada, olay yerinde Martı projesi inşaatının devam etmesi nedeniyle yapılmayan keşif için bu kez 12 Temmuz 2017 tarihine gün verildi.

ŞİKAYETÇİLERİN AVUKATLARI DURUŞMAYA KATILMADI

İstanbul 29'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz sanık Eyüp Er ile avukatı katıldı. Şikayetçiler Kübra Dere, Elif Balkeser ve Recep Özsoy'un avukatları ise mazeret göndererek duruşmaya katılmadı.

DURUŞMA EYLÜL AYINA ERTELENDİ

Duruşmada söz alan sanık Eyüp Er'in avukatı olay yerinde keşif yapılması kararı verilmesini talep ederek, "Uzunca bir gün verilsin. Olay mahallinde inşaat devam etmektedir" dedi. Mahkeme, bir önceki duruşmada verilen ara karar gereği, 12 Temmuz 2017'de olay yerinde keşif yapılmasına hükmetti. Duruşma Eylül ayına ertelendi.

MARTI PROJESİ NEDENİYLE, KEŞİF YAPILAMAMIŞTI

Davanın bir önceki duruşmasında mahkeme 22 Şubat 2017 tarihinde olay yerinde keşif yapılmasına karar vermişti. Olay yerinin Martı projesi inşaatının devam etmesi nedeniyle kapalı olması üzerine, mahkeme keşif yapamamıştı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Kabataş'ta, 1 Ağustos 2014'te Eyüp Er kullandığı belediye otobüsünün hakimiyetini kaybederek vapur iskelesine girmiş ve iskelede bekleyen Kübra Dere, Recep Özsoy, Mine Küçük ve Neşe Ateş'e çarptıktan sonra kafenin duvarına çarpıp durmuştu.

Bu çarpma esnasında Eyüp Er'in kullandığı otobüs içerisinde yolcu olarak bulunan Elif Balkeser, Mehmet Yavuz Karaduman, Selin Samur, Didem Akıncı, Berkan Hasan Güçin ve Sedat Kesim de yaralanmıştı. Kaza nedeniyle üniversite öğrencisi Kübra Dere'nin bacağının kesilmişti.

İddianamede sanık Eyüp Er'in "Taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olmak" suçundan 6 aydan 3 yıla kadar hapsi talep edilmişti.

Kübra\'nın Bacağını Kaybettiği Kazada Mahkeme Karar İçin Kabataş\'taki İnşaatın Bitmesini Bekliyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kübra'nın Bacağını Kaybettiği Kazada Mahkeme Karar İçin Kabataş'taki İnşaatın Bitmesini Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement