Kablo Hırsızlarına Operasyon: 5 Gözaltı - Son Dakika
3.Sayfa

Kablo Hırsızlarına Operasyon: 5 Gözaltı

Kablo Hırsızlarına Operasyon: 5 Gözaltı

KONYA'nın Meram ilçesinde jandarma, telefon hattındaki kablo hırsızlığı olaylarına karıştıklarını tespit ettiği 5 kişiyi gözaltına aldı.

19.02.2019 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KONYA'nın Meram ilçesinde jandarma, telefon hattındaki kablo hırsızlığı olaylarına karıştıklarını tespit ettiği 5 kişiyi gözaltına aldı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine 17 Şubat'ta Sağlık Mahallesi'nde iki ayrı noktada meydana gelen telefon hattındaki 450 metre uzunluğunda kabloların çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı. Çalışmada, olayı  H.B.'nin gerçekleştirdiği tespit edildi. Belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, H.B.'yi yakalayarak gözaltına aldı. H.B.'nin sorgusunda olayı B.S., M.D., H.H.D. ve Y.D. ile birlikte gerçekleştirdiğini söylemesi üzerine 4 kişi de gözaltına alındı. Sorguları sırasında olayı itiraf eden şüpheliler, ocak ayında Çumra ilçesi İçeriçumra Mahallesi'nde de telefon hattındaki kabloları çaldıklarını söyledi. 5 kişi jandarmadaki sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

- Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kablo Hırsızlarına Operasyon: 5 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karatay Tabiat Mektebi'nde Eğitimler Başladı
    12:36 Karatay Tabiat Mektebi'nde Eğitimler Başladı

    Konya'nın Karatay ilçesinde eğitim çağındaki çocuklar için kurulan Karatay Tabiat Mektebi'nde eğitimler başladı. İlkokul ikinci sınıf öğrencileri doğayı keşfederken eğlenceli etkinliklere katılacak.

  • Gaziantep'te geri manevra yapan işçi servisi yaşlı adamı metrelerce sürükleyerek öldürdü
    12:35 Gaziantep'te geri manevra yapan işçi servisi yaşlı adamı metrelerce sürükleyerek öldürdü

    Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde geri manevra yapan bir işçi servisi, arkasında bulunan 70 yaşındaki İbrahim Taş'ı altına alarak metrelerce sürükledi. Olay sonucunda yaşlı adam hayatını kaybetti. Servis sürücüsü gözaltına alınırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

  • Kütahya'da kumar oynatan 6 işletme mühürlenip kapatıldı
    12:34 Kütahya'da kumar oynatan 6 işletme mühürlenip kapatıldı

    Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetim ve kontrollerde, kumar oynattığı tespit edilen 4 kıraathane, 1 salon ve 1 yardımlaşma derneği olmak üzere toplam 6 işletme mühürlenip kapatıldı.

  • Konya'da market soygunu zanlısı tutuklandı
    12:33 Konya'da market soygunu zanlısı tutuklandı

    Konya'nın Meram ilçesinde bir marketten silahlı soygun yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir zincir markette gerçekleşen soygunun ardından çalışma başlattı. Şüphelinin İshak K. olduğu belirlendi. Zanlının soygunu kız arkadaşına para yardımı yapmak için gerçekleştirdiği öğrenildi. Zanlı, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Kütahya'da kumar oynatan kıraathane 30 gün süreyle kapatıldı
    12:32 Kütahya'da kumar oynatan kıraathane 30 gün süreyle kapatıldı

    Kütahya'da Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından yapılan denetimlerde kumar oynattığı tespit edilen kıraathane, 30 gün süreyle kapatılıp mühürlendi. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan kararla kıraathane faaliyetten men edildi.

  • Elazığ'da arama yapılan otomobilde Afganistan uyruklu 3 göçmen yakalandı
    12:29 Elazığ'da arama yapılan otomobilde Afganistan uyruklu 3 göçmen yakalandı

    Elazığ'da polis ekipleri tarafından arama yapılan bir otomobilin bagajında Afganistan uyruklu 3 göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı yapan şüpheli ise gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Düzensiz göçmenler ise İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Şanlıurfa'da dere suyuna kapılan çocuğun arama çalışmaları devam ediyor
    12:27 Şanlıurfa'da dere suyuna kapılan çocuğun arama çalışmaları devam ediyor

    Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde dere suyunun akıntısına kapılarak kaybolan 11 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları 7'nci gününde de devam ediyor. Ekipler, çocuğu bulmak için Suriye sınırına kadar ilerledi. Sualtı arama ve kurtarma ekipleri, henüz herhangi bir sonuç elde edemedi.

  • Osmaniye'de uyuşturucu operasyonunda 12 kişi tutuklandı
    12:26 Osmaniye'de uyuşturucu operasyonunda 12 kişi tutuklandı

    Osmaniye'de polisin son bir haftada düzenlediği operasyonlarda uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan aramalarda, 1025 gram bonzai, 350,87 gram fubinica, 200,19 gram kubar esrar ve diğer uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Operasyonlarda tutuklanan 12 kişi cezaevine gönderildi.

  • Elazığ'da İş Yerinde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
    12:23 Elazığ'da İş Yerinde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

    Elazığ'da bir iş yerinde sobadaki alevin sıçraması sonucu çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında çatı katı kül olurken, yangının odunluğa sıçramaması faciayı önledi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Erzurum İspir'de Trafik Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti
    12:23 Erzurum İspir'de Trafik Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Erzurum'un İspir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Esenyurt'ta Yangında Mahsur Kalan 4 Kişi Kurtarıldı
    12:23 Esenyurt'ta Yangında Mahsur Kalan 4 Kişi Kurtarıldı

    Esenyurt'ta bir binada çıkan yangında engelli bir çocuğun çakmakla oynaması sonucu apartmanda mahsur kalan 4 kişi itfaiye tarafından kurtarıldı. Yangın sırasında çatıya çıkan bir adam ise dron ile havadan görüntülendi. Yangın nedeniyle binada büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, çocuğun daha önce de benzer bir şekilde yangın çıkardığı belirtildi.


Advertisement