Kaçak Hat Çekmek İsteyen Uyanık Vatandaş Elektrik Akımına Kapıldı - Son Dakika
Güncel

Kaçak Hat Çekmek İsteyen Uyanık Vatandaş Elektrik Akımına Kapıldı

Diyarbakır'da, oturduğu binaya enerji sağlayan ana hattan kaçak yollarla elektrik çekmek isteyen vatandaş, akıma kapılarak yaralandı.

15.11.2018 13:37  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Elektrik'in sorumluluk bölgesinde bulunan Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde, oturduğu binaya enerji sağlayan ana hattan kaçak yollarla elektrik çekmek isteyen bir kişi, akıma kapılarak yaralandı. Bu arada Dicle Elektrik Dağıtım'ın, kaçak elektrik kullanmak isterken akıma kapılan F.K. hakkında ayrıca suç duyurusunda bulunacağı bildirildi.

PATLAMA İHBARI YAPILDI

Edinilen bilgilere göre, sabah saat 08.30 sıralarında Dicle Elektrik Çağrı Merkezi'ni arayan vatandaşlar, Şehitlik Mahallesi 90. Sokak'ta bulunan Elit apartmanına enerji taşıyan ana hatta patlama olduğunu ve bir kişinin yaralandığı şeklinde ihbarda bulundu.

KAÇAK ELEKTRİK ÇEKMEK İSTEYEN VATANDAŞ AKIMA KAPILDI

İhbar üzerine ismi geçen bölgedeki elektrik enerjisini kesen Dicle Elektrik ekipleri, hemen olay yerine gitti. Yapılan inceleme sonucunda, F.K. isimli vatandaşın binaya enerji taşıyan ana elektrik kablosundan evine harici yoldan kaçak elektrik çekmek istediği, ancak enerji yüklü kabloyu soyarken yaşanan temas sonucu akıma kapıldığı belirlendi.

Kaçak Hat Çekmek İsteyen Uyanık Vatandaş Elektrik Akımına Kapıldı

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Evine kaçak elektrik çekmek isterken akıma kaplan F.K. tedavi altına alınırken, Dicle Elektrik ekipleri kopan hattı onardıktan sonra binaya yeniden enerji verdi.

Kaçak Hat Çekmek İsteyen Uyanık Vatandaş Elektrik Akımına Kapıldı

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK

Bu arada Dicle Elektrik Dağıtım'ın, kaçak elektrik kullanmak isterken akıma kapılan F.K. hakkında ayrıca suç duyurusunda bulunacağı bildirildi. Şirket yetkilileri, söz konusu olayın yaşandığı bölgede kısa süre önce ıslahat çalışması yapılarak sayaçların teknolojik donanıma sahip yatay panolara taşındığını belirterek, bu sebeple sayaçtan kaçak elektrik kullanılması imkanının ortadan kalktığını bildirdi. Bu yüzden de bazı vatandaşların kaçak yollarla harici hat çekmeye kalkıştıklarına, son olayda da böyle biri durum yaşandığına dikkat çeken yetkililer, tüketicilerden bir kez daha kaçak elektrik kullanmamalarını istedi.

Kaçak Hat Çekmek İsteyen Uyanık Vatandaş Elektrik Akımına Kapıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaçak Hat Çekmek İsteyen Uyanık Vatandaş Elektrik Akımına Kapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (67)

  • /////////: HER YER KAÇAK ELEKTRİK NE GÜZEL HAYAT KERİZLER ÖDÜYOR NEDE OLSA DEGİL Mİ 33 1 Yanıtla
  • cek: çok çok iyi olmuş ALLAHın sopası yok bunlar bizim hakkımızı yiyorlar sorarlar birgün hesabını keşke ölseydide herkese örnek olurdu 32 2 Yanıtla
  • Surlu: Batı bizim elektriğimizi ödemeli yoksa suriyelileri batıya yollarız 3 28 Yanıtla
  • Sivaslı: Keşke ölseydin vatan haini 20 5 Yanıtla
  • Hasan : Bunlar hırsız 22 0 Yanıtla
  • Diyarbakirli: Bit diyarbakirli olarak kaçak kullanan herkesin başına gelmesi dilegiyle... 17 4 Yanıtla
  • Ufuk : OY OY OY ÇOK ÜZÜLDÜM BETER OLSUN HIRSIZ BİDE GİDER CAMİDE NAMAZ KILAR UTANMADAN 20 1 Yanıtla
    T: Nediyon la sen Hırsızla mümini karıştırma karıştırırım seni dümbük 3 4
  • L: ilahi adalet şu an cehennemdeki hallerini görebiliyorum kul hakkı 16 4 Yanıtla
  • Malların içinde çileli: Burda allah vurmuş ,allah çarpmış diyenlerden anlaşılacağı gibi ülkenin yüzde 80 i yine Allahın yerine karar verenlerle dolu ha birde şu var hak hukuk konuşan buradaki insanlar ,sanki dünyanın en dürüst namuslu ülkesinde yaşayan haram asla yemeyen namus timsallerisiniz önünüze çıksa varya 7 sülalenizi satarsınız .boş gevezelik yapmayın o zaman her hak yiyen her kim olursa olsun canıyla mı ödeyecek ahmaklar. 6 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement