Kaçak Hükümlüler Operasyonla Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kaçak Hükümlüler Operasyonla Yakalandı

Kırşehir'de, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi, evlerinden kaçmaya çalışırken şafak vakti düzenlenen operasyonla yakalandı.

14.12.2017 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'de, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi, evlerinden kaçmaya çalışırken şafak vakti düzenlenen operasyonla yakalandı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yakalama kararı çıkarılan şahısların bulunması için çalışma başlattı.

Kırşehir ve Ankara'daki mahkemelerden kesinleşmiş hapis cezaları bulunan iki şüphelinin Kırşehir'deki evlerinde saklandığı bilgisi üzerine bugün sabah saatlerinde ikametlerine operasyon düzenledi.

Ekipler, ilk olarak Ankara'da 2010 yılında işlediği "nitelikli yağma" suçu nedeniyle Ankara Asliye Ceza Mahkemesi'nden 16 yıl hapis cezası alan N.Y'nin kente geldiğini belirledi.

Farklı kentlerde gizlendikten sonra Kuşdilli Mahallesi'ndeki ikametine gelen N.T'yi takibe alan polis ekipleri, dikkat çekmemek için müstakil evinden dışarı çıkmayan ve geceleri evinin ışıklarını açmayan hükümlüyü yakalamak için hazırlık yaptı.

Şafak vakti operasyon yapıldığını fark eden N.T, evin arka odasının penceresinden kaçmak isterken yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen N.T, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Ekipler ikinci operasyonunda ise 2013 yılında "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçunu işleyen ve Kırşehir Asliye Ceza Mahkemesi tarafından görülen mahkemede 9 yıl 2 ay hapis cezası alan M.Ç'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Farklı kentlerde saklandıktan sonra Kırşehir'deki evine döndüğünü belirleyen ekipler, Kervansaray Mahallesi'ndeki eve şafak vakti operasyon düzenledi.

M.Ç, operasyon yapan ekipleri görünce bahçedeki ağaçlık arazide kaçmaya çalışırken yakalandı.

Gözaltına alınan M.Ç, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine kondu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaçak Hükümlüler Operasyonla Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement