Kaçak Sigara Baskını Kamerada - Son Dakika
Güncel

Kaçak Sigara Baskını Kamerada

Kaçak Sigara Baskını Kamerada

Bursa'da bandrolsüz sigara yüklü bir kamyona baskın yapan polis 68 bin paket kaçak sigaraya el koydu.

09.01.2012 14:08  Güncelleme: 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da bandrolsüz sigara yüklü bir kamyona baskın yapan polis 68 bin paket kaçak sigaraya el koydu. Polisin yaptığı operasyon saniye saniye kameralara yansıdı.

Doğu illerinden Bursa'ya perakendecilere dağıtılmak üzere yüklü miktarda kaçak sigara geleceği ihbarını alan Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti. Yalova'dan itibaren takip altına alınan kamyon Orhangazi ilçesi girişinde polis ekipleri tarafından durduruldu.

Polis ekiplerinin kaçak sigaracılara yönelik operasyonu ise saniye saniye kameralara yansıdı. Kamyon sürücüsü Şehmuz Morcu (29) gözaltına alınırken, kamyonun kasasında çuvallara konulmuş halde piyasa değeri 30 bin lira olan toplam 68 binpaket bandrolsüz sigara ele geçirildi.

Nakliyatçılık yaptığını söyleyen Şehmuz Morcu 'Anlaştığım kişi bana 'bunlar fırınlarda ekmek yapımı için kullanılıyor. Sen Bursa'ya gidince bizi ara sana gideceğin yeri söyleyeceğiz' dediler. Kamyonumda kaçak sigara olduğunu bilmiyordum dedi.

Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Bu arada Bursa polisinin son altı ayda yaptığı operasyonlarda toplam 600 bin paket kaçak sigara ele geçirildiği ve 35 kişinin gözaltına alınıp haklarında kanuni işlem yapıldığı da öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaçak Sigara Baskını Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement