Tek Forveti Kalan Porto ile Galatasaray, Kader Ortağı Oldu - Son Dakika
Spor

Tek Forveti Kalan Porto ile Galatasaray, Kader Ortağı Oldu

Şampiyonlar Liginde karşılaşacak olan Galatasaray ile Porto, sakatlıklar ve kadro kısıtlamaları nedeniyle tek forvete kaldı.

01.10.2018 05:36  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray ile Porto, Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba gününde oynayacakları maç öncesinde benzer bir durumla karşı karşıya kaldı. Portekiz ekibi en önemli gol silahı olan Vincent Aboubakar'ı sakatlığa kurban verdi. Bazoer ve Mbemba'nın da sakatlıkları bulunan mavi-beyazlı ekip, sarı-kırmızılılar gibi birden fazla oyuncusundan sakatlık nedeniyle yararlanamayacak.

ELDE SADECE MAREGA KALDI

Takımın bir diğer golcüsü Tiquinho Soares'in UEFA listesinde bulunmaması, Marega'yı eldeki tek forvet olarak bıraktı. 4-4-2 düzeninde sahaya yayılan Porto, Cim-Bom karşısında zorunlu olarak sistem değişikliğine gidecek. Teknik direktör Conceiçao'nun antrenmanlarda 4-3-3 ve 4-5-1'li taktik varyasyonları takıma çalıştırmaya başladığı öğrenildi.

ABOUBAKAR'SIZ MAÇLARI KAYBETTİLER

Aboubakar'ın geçen sezon forma giymediği Avrupa kulvarındaki iki maçını da kaybeden Portekiz ekibinde Kamerunlu forvetin yokluğu bir yana, takımın Galatasaray karşısına hiç alışık olmadığı bir sistemde çıkmak zorunda kalacak olmasından dolayı da sıkıntı yaşayabileceğine dikkat çekiliyor.

Tek Forveti Kalan Porto ile Galatasaray, Kader Ortağı Oldu
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Tek Forveti Kalan Porto ile Galatasaray, Kader Ortağı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ılo: Beraberlik iyi sonuç olur 7 6 Yanıtla

Advertisement