Kaderin böylesine... Babasının cenazesinde kalp krizi geçirdi, bir gün sonra babasının yanına gömüldü - Son Dakika
Güncel

Kaderin böylesine... Babasının cenazesinde kalp krizi geçirdi, bir gün sonra babasının yanına gömüldü

Samsun'da yaşayan İlker Velioğlu, babasının cenazesinde geçirdiği kalp krizi sonucu Trabzon'da hayatını kaybetti

02.03.2022 14:05  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşikdüzü ilçesinde Covid-19'a yakalanan Cemil Velioğlu, tedavi gördüğü hastanede geçen pazar günü hayatını kaybetti. Samsun'da özel bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan oğlu İlker Velioğlu da haberi alınca memleketine geldi.

CENAZEDE YIĞILDI

Geçen pazartesi günü babasının Çakmak Camisi'nde kılınan cenaze namazı sırasında İlker Velioğlu, bir anda yere yığıldı. İhbarla gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Velioğlu'nun kalp krizi geçirdiği belirlendi.

HAYATINI KAYBETTİ

İlçe devlet hastanesine kaldırılan Velioğlu, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Evli ve 1 çocuk babası Velioğlu, dün kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında babasının yanında toprağa verildi.

Babasının cenazesinde kalp krizi geçirdi, hastanede öldü

"HİÇBİR RAHATSIZLIĞI YOKTU"

İlker Velioğlu'nun kardeşi Arzu Velioğlu, babasının koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini belirterek, "Ağabeyim de cenazede kalp krizi geçirdi, onu da kaybettik. Hiçbir rahatsızlığı yoktu. 2 ay önce koronavirüsü hafif şekilde, evde geçirmişti. Aşılarını yaptırmıştı. İyiydi, sadece başım ağrıyor demişti" dedi.

Kaderin böylesine... Babasının cenazesinde kalp krizi geçirdi, bir gün sonra babasının yanına gömüldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaderin böylesine... Babasının cenazesinde kalp krizi geçirdi, bir gün sonra babasının yanına gömüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement