Kadıköy Belediyesi'ne Sosyal Medya Ödülü Verildi - Son Dakika
Güncel

Kadıköy Belediyesi'ne Sosyal Medya Ödülü Verildi

Kadıköy Belediyesi\'ne Sosyal Medya Ödülü Verildi

Kadıköy Belediyesi, başarısını İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü'nün düzenlediği Sosyal Medya Ödülleri'nde kendi kategorisinde aldığı ödülle taçlandırdı.

09.12.2013 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal Medya alanında başarılı yönetimiyle adından söz ettiren Kadıköy Belediyesi, bu başarısını İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü'nün Turkcell Superonline sponsorluğunda düzenlediği Sosyal Medya Ödülleri'nde kendi kategorisinde aldığı ödülle taçlandırdı. İnternet üzerinden 400 bin kişinin oylarıyla belirlenen Sosyal Medya Ödüllerinde Kamu Kurumu kategorisinde ödülü kazanan Kadıköy Belediyesi oldu.

İTÜ İşletme Mühendisliği tarafından ilk olarak 2010 yılında düzenlenen ve Türkiye'de Sosyal Medya alanında en önemli ödüllerden biri olan Turkcell Superonline Sosyal Medya Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 6.Bilişim Teknolojileri Zirvesi'nin kapanışında İTÜ Maslak Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde, Sosyal Medya'nın yıldızları açıklandı.

Bireysel ve kurumsal alanda sosyal medya yıldızları İnternet üzerinden 400 bin kişinin oyları ile belirlendi. Her kategoride tek ödülün verildiği yarışmada, Kadıköy Belediyesi Kamu Kurumu kategorisinde sosyal medya ödülünü kazanan tek kamu kurumu oldu. Kadıköy Belediyesi'nin rakipleri arasından İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı vardı. Ceyhun Yılmaz'ın sunduğu, sanat, siyaset, spor, medya dünyasından seçkin davetlilerin katıldığı ödül töreninde, Kadıköy Belediyesi'nin ödülünü Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu aldı. Kasapoğlu, yaptığı teşekkür konuşmasında, "Kadıköy Belediyesi'nin Sosyal Medyada kamu kurumlarının, ciddi ve soğuk imajını yıkarak, kamu kurumu da olsa sosyal medya alanında sevecen, samimi, hızlı, doğruları söyleyen, kimi zaman bir dost, kimi zaman bir ağabey bazen de arkadaş olunabileceğini de gösterdiğini" kaydetti. Kasapoğlu, ödülü Kadıköylüler ve sosyal medya hesaplarını yürüten ekip adına aldığını da belirterek, halk oylamasına katılanlara teşekkür etti.

29 kategoride 145 aday arasından en iyilerin halk oylaması ile belirlendiği ödülleri kazananlar arasında, gazete kategorisinde Hürriyet, sivil toplum kategorisinde LÖSEV, mizah kategorisinde Erdil Yaşaroğlu, erkek müzisyen kategorisinde Fettah Can, spor kulübü kategorisinde Galatasaray, TV kanalı; Star TV, en popüler kullanıcı Nihat Doğan, Gazeteci Ayşe Arman, oyuncu Ezgi Mola, yazar olarak da Can Dündar ödüle layık görüldü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadıköy Belediyesi'ne Sosyal Medya Ödülü Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement