14 Yaşındaki Çocuğun Kullandığı Araç Kaza Yaptı: Biri Ağır, 2 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

14 Yaşındaki Çocuğun Kullandığı Araç Kaza Yaptı: Biri Ağır, 2 Yaralı

İstanbul Kadıköy'de 14 yaşındaki bir çocuğun kullandığı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aydınlatma direğine çarptı. Kazada biri ağır, iki kişi yaralandı.

24.03.2019 06:51  Güncelleme: 08:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy'de 14 yaşındaki bir çocuğun kullandığı otomobil aydınlatma direğine çarptı.

Kaza,Rasimpaşa Mahallesi Sarayardı Caddesi'nde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 14 yaşındaki Erol Bayhan'ın kullandığı otomobil Bayhan'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Çarpmasının etkisiyle otomobilin içerisine sıkışan Erol Bayhan ve yolcu kısmında oturan Enes Dalkılıç(14) yaralandı.

14 Yaşındaki Çocuğun Kullandığı Araç Kaza Yaptı: Biri Ağır, 2 Yaralı

2 YARALIDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

İhbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilin içerisine sıkışan Erol Bayhan'ı kurtardı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Bayhan ve kazayı ufak sıyrıklarla atlatan Dalkılıç ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Erol Bayhan'ın durumu ağır olduğu öğrenilirken Enes Dalkılıç'ın durumunun iyi olduğu belirtildi.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

14 Yaşındaki Çocuğun Kullandığı Araç Kaza Yaptı: Biri Ağır, 2 Yaralı
14 Yaşındaki Çocuğun Kullandığı Araç Kaza Yaptı: Biri Ağır, 2 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 14 Yaşındaki Çocuğun Kullandığı Araç Kaza Yaptı: Biri Ağır, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Yazık: Neyin kafası bu yaa 14 yaşında çocuga arabamı verilir?Ya birini öldürseydi? 10 0 Yanıtla
  • Bıdı Bıdı: 14 ünde araba kullanır 16 sında içgi ve sıgaraya baslar 18 de belde silah eeee bu dizinin adı ne olsun simdi? 9 0 Yanıtla
  • Koray: Bunun ehliyeti de yoktur Ehliyetsiz sürücü katliam Yapmış dernektir kaza deyil 4 0 Yanıtla
  • Cay: Besmelesiz bi nesil 2 1 Yanıtla
  • Ac: Neyseki masum birinin canını yakmamislar. Kendileride umrumda değil. 3 0 Yanıtla
  • Misafir: Bu yaştakilerde bir araba kullanma arzusu oluyor ki aileler bunu anlatmalı.bu yasta araba kullanmanin sakincari ögretilmeli.daha bebekken baba kucagina oturtup araba kullandiriyor.merakda taaa o zamandan geliyor.cok yazik.ölümlü kaza degil ama agır yaralı.ne olacagida mechul.allah yardimcilari olsun 1 0 Yanıtla
  • Dürbünlünün Emmisinin oğlu: 17 senede memleket ne hale geldi 1 0 Yanıtla
  • yazik: ulkede adalet yargi kanun yok patlican biber de yok buyuk bas kucuk bas hayvan da yok bu ulkede bisey kalmamis yasa da yok coluk cocuk araba suruyor kaza yapmazsa kimsenin haberi olmuyor ahh ATATURK ahh yasaydin da el atsaydin 0 0 Yanıtla
  • Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı
    12:57 Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı

    Aksaray'da cezaevi firarisi olan ve 'Kasten öldürme, birden fazla kişi tarafından birlikte yağma, hükümlü ve tutuklunun kaçması' suçlarından aranan ve hakkında 25 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarmanın operasyonuyla yakalandı.

  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu
    12:41 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde seyir halindeki bir aracın lastiği patlayınca, polis ekipleri köprünün ortasında kalan araç nedeniyle bir şeridi trafiğe kapattı. Bu durum, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçmek isteyen araç sürücülerinin kilometrelerce kuyruk oluşturmasına sebep oldu. Olay yerine gelen çekici, lastiği patlayan aracı köprüden kaldırdıktan sonra trafik normale döndü.


Advertisement