Kadıköy'de çiftler, yarım asırlık klasik araçlarla "Sevgi Konvoyu" oluşturdu - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'de çiftler, yarım asırlık klasik araçlarla "Sevgi Konvoyu" oluşturdu

Kadıköy'de düzenlenen 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel etkinlikte bir araya gelen çiftler, yarım asrı devirmiş onlarca klasik araçla Kadıköy caddelerinde "Sevgi Konvoyu" oluşturdu.

13.02.2022 15:16  Güncelleme: 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy'de düzenlenen 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel etkinlikte bir araya gelen çiftler, yarım asrı devirmiş onlarca klasik araçla Kadıköy caddelerinde "Sevgi Konvoyu" oluşturdu. Renkli görüntülerin yaşandığı o anlar vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Kadıköy, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne saatler kala renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği tarafından düzenlenen "Sevgi Konvoyu" temalı programda yarım asrı devirmiş onlarca klasik araçla birlikte hareket eden eşler ve sevgililer, Kadıköy caddelerinde "Sevgi Konvoyu" oluşturdu. Kadıköy Göztepe 60. Yıl Parkı'nda bir araya gelen İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği üyeleri, 1950'li ve 1960'lı yıllara ait Chevrolet, Ford, Oldsmobile, Pontiac, Dodge, Plymouth gibi markalı klasik otomobillerini önce renkli balonlarla ve çeşitli materyallerle süsledi, ardından "Sevgi Konvoyu" için yola çıktı. Konvoy, Suadiye, Bağdat Caddesi, Kadıköy güzergahında hareket ederek Hasanpaşa'da bulunan İstanbul Klasik Otomobilciler Dernek merkezinde canlı müzik dinletisiyle son buldu.

Kadıköy\'de çiftler, yarım asırlık klasik araçlarla "Sevgi Konvoyu" oluşturdu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadıköy'de çiftler, yarım asırlık klasik araçlarla 'Sevgi Konvoyu' oluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement