Kadıköy'de Gerilim! Protesto... - Son Dakika
Spor

Kadıköy'de Gerilim! Protesto...

Kadıköy\'de Gerilim! Protesto...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin, sahasında Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın öncesinde futbolculara protesto şoku yaşandı.

25.01.2016 00:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin, sahasında Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın öncesinde futbolculara protesto şoku yaşandı.

Fenerbahçe tribün gruplarından Genç Fenerbahçeliler lideri Sefa Kalya, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Kalya'nın ölümü sonrası başsağlığı dilemeyen Fenerbahçeli futbolcular ise tepkiyle karşılandı.

Maraton Tribünü'nde ise "Arkandan bağıran bunca kardeşin seni unutmayacak" yazan ve Kalya'nın fotoğrafının yer aldığı büyük bir pankart açıldı.

Pankartın açıldığı bölgedeki taraftarlar maç başlayınca "En büyük taraftar, futbolcular sahtekar" diye tezahürat yaptı. Diğer tribünlerde bulunan taraftarlar da bu tezahürata ıslıklarla tepki gösterdi. Tribünlerde taraftarların siyah ağırlıklı elbiseler giymesi dikkati çekti.

Maç öncesi futbolcuları tribüne çağırmayan sarı lacivertli taraftarlar, Volkan Demirel'e de tepki gösterdi. Demirel, son şampiyonluk kutlamasında, Genç Fenerbahçeliler grubunun olduğu tribünü ima ederek takım arkadaşlarına "oraya gitmiyoruz" şeklinde seslenmiş ve bu tepkiyle karşılanmıştı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile araları bozuk olan Genç Fenerbahçeliler grubu lideri Kalya için çelek gönderen Arda Turan lehine tezahüratlar yapıldı.

Öte yandan Okul Açık tribününde Sefa Kalya için koreografi yapıldı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Kadıköy'de Gerilim! Protesto... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement