Kadıköy'de Duvar Üzerindeki Kediye Yumruklu Saldırı - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'de Duvar Üzerindeki Kediye Yumruklu Saldırı

Kadıköy'de apartmanın önündeki sokak kedisine yumrukla saldıran bir kişiye çevredekiler tepki gösterdi. Apartman sakinleriyle, saldırgan arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

19.03.2019 19:21  Güncelleme: 19:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy'de bir apartman girişinde bekleyen sokak kedisi, yumruklu saldırıya uğradı. Olayı gören apartman sakinleri saldırgana tepki gösterdi. Apartman sakini genç ile saldırgan arasında kavga çıktı. Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kediye yumruk atan kişi ile kavga eden gencin annesi Aslı Eroy, o naları anlattı.

DUVARIN ÜZERİNDEKİ KEDİYİ YUMRUKLADI

Olay, dün öğlen saatlerinde Kadıköy Göztepe'de meydana geldi. Apartman girişinde bulunan duvarın üzerinde oturan sokak kedisi, yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Yumruğu yiyen kedi savrularak yere düştü. Pet shop dükkanında bulunanlar o anları güvenlik kamerasından fark etti. Pet shop dükkanı sahibi Aslı Eroy, dışarı çıkarak saldırgana sözlü tepkide bulundu. Saldırgan ise geri dönerek kadının oğlu ile kavga etti. Bunun üzerine sokakta bulunan vatandaşlar kavgayı ayırıp, saldırganı uzaklaştırdı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Yaşanan saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kimliği belirsiz kişi sokak üzerinde yürüyor ve kedinin yanına yaklaşıyor. Ardından bir anda kediye yumruk atıyor. Aldığı darbenin etkisiyle yere düşen kedi kaçıyor. Pet shop dükkanının sahibi yaşanan olayı görünce dışarı çıkarak saldırgana tepki gösteriyor. Bunun üzerine geri dönen saldırgan ile dükkan sahibinin oğlu arasında kavga yaşanıyor. Kavga sokaktaki diğer vatandaşların müdahalesiyle son buluyor.

Kadıköy'de Duvar Üzerindeki Kediye Yumruklu Saldırı

SALDIRGANDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Pet shop dükkanının sahibi Aslı Eroy, bugün polis merkezine giderek yumruklu saldırgandan şikayetçi oldu. Eroy yaşanan olayla ilgili şunları söyledi. "Maalesef sokakta hayvanlara, canlılara bu şekilde eziyet eden insanların cezalandırılmasını istiyoruz hepimiz. Şu küçücük masum yavruya nasıl kıydılar bilmiyorum. Yumrukladılar ve gittiler. Çok üzgünüm bu konuda. İnşallah bir daha tekrarlanmaz. Gerekeni yaptım ben, bundan sonra da adalete bırakıyorum. Ben içeride kameralara bakıyordum. Dışarı çıktım yumruklandığını gördükten sonra 'ne yapıyorsun sen' diye bağırdım. Tepkimi dile getirdim. O da tabii ki kaçmak zorunda kaldı. Daha sonra oğlum dışarı çıktı. Bir kavga edildi. Kaçtı gitti. Bir daha da bulunamadı."

Güvenlik kameralarını inceleyen polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Kadıköy\'de Duvar Üzerindeki Kediye Yumruklu Saldırı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadıköy'de Duvar Üzerindeki Kediye Yumruklu Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • ADAM: KADIKÖYDE BÖYLE ŞEYLER NORMAL LAİKCİ DOLU ORALAR SÖZDE ÇAĞDAŞ 5 22 Yanıtla Sifir1: Adam diye rumuz koymussun bide adamliktan haberin yok serefsizin biri kediyi yumruklamissa bunun kadikoyde yasayan insanlarla ne alakasi var embesil beyinsiz herif...belki yolda gecen birisi. Not kadıköylü degilim 5 0
  • Kriz: Dindar nesil hey gidim hey 12 8 Yanıtla
  • AZAT KARADAĞLI: HAYVANLARA YAPTIĞINIZ MERHAMET GÖSTERİSİ KADAR SOKAKTA KALAN İNSANLARADA ACIYIN EL UZATIN GÜCÜNÜZ YETTİĞİ KADAR BİR LOKMA EKMEĞİ PAYLAŞMAK SAHİPSİZ BİR İNSANI SEVİNDİRMEK BU KADAR ZOR DEĞİL HEPİMİZİN GİDECEĞİ YER AYNI AKLINIZI BAŞINIZA ALIN İNSANSEVER SAYISI AZALDI. 0 19 Yanıtla ADANASPORlu Emin: Azat mali, aciz olan hayvandirr insan degil sekilde goruldugu gibi canlilar icerisinde en vahsi insan kilikli hayvan bu canilerdendir mukayesini adil bir sekilde yap.insan kendini her safhaada iyi savunur.amma hayvana merhamet etmesini bilmeyen yaratik olan bu insanlar gibi ornek,bir gun gelir senin saf yigeninden cocundanda menfaati gozunden kacirmaz yani sana da zarari olur bilmem anlatabildimmi dusuncesiz manyak.ah bir denk gelse boyle psikopat onla top oynayacagim disimi bileyliyorum. 3 0 AZAT KARADAĞLI: ADANASPORLU EMİN KARDEŞ BOŞ KONUŞUYORSUN AYRICA DÜZGÜN KONUŞ MAL OLAN SENSİN YAZDIKLARIMI ANLAMAMAN ÇOK GARİP BİR GARİBİ DOYURDUYSAN BUGÜNE KADAR NE MUTLU SANA HAYVANLARA GÖSTERİLEN SEMPATİ İNSANLARA KARŞI NEDEN YOK BEN BUNDAN BAHSEDİYORUM ANLADIN MI? BURDA KEM KÜM ETME BOŞYERE BEN BURAYA ADAM DOĞRU BİRŞEY YAPMIŞ DEMEDİM YAZDIKLARIMI İYİ OKU SONRA YORUM YAZ.SEN FAZLA FUTBOL MAÇI İZLEME BU KAFAYLA GİDERSEN SENİNLE TOP OYNARLAR HABERİN OLSUN BURDAN YAZMAYA BENZEMEZ. 0 1 Zıpkın: Ortaya boş boş sallama etrafında sende dahil kimse yardıma muhtaç bir canlıya yardım etmemiş belli örnek görmeyince herkes öyle sanmışsın 1 0
  • Zatara: İnsan kılıklı hayvan 19 0 Yanıtla
  • Hatunkisi: Elleri kırılsın 17 0 Yanıtla
  • Vakkas: Dostum,kadikoy besiktas sisli gbi yerlerde insan öldür ama kediye köpeğe pişt deme. 1 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement