Kadıköy'de Kitap Dolu Günler Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'de Kitap Dolu Günler Başlıyor

Kadıköy\'de Kitap Dolu Günler Başlıyor

Kadıköylüleri, kitap ve yazarıyla buluşturacak olan Kadıköy Belediyesi Kitap Günleri, 13-14-15 Aralık 2013'te Caddebostan Kültür Merkezi'nde başlıyor.
Bu yıl 7'ncsi düzenlenen Kadıköy Belediyesi Kitap Günleri'nin açılışı 12 Aralık Perşembe...

07.12.2013 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköylüleri, kitap ve yazarıyla buluşturacak olan Kadıköy Belediyesi Kitap Günleri, 13-14-15 Aralık 2013'te Caddebostan Kültür Merkezi'nde başlıyor.

Bu yıl 7'ncsi düzenlenen Kadıköy Belediyesi Kitap Günleri'nin açılışı 12 Aralık Perşembe günü saat 18.00'de gerçekleşecek. Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan kitap günlerinin onur konuğu Gazeteci -Yazar Hıfzı Topuz olacak.

70 yayınevinin katıldığı kitap günlerinde aralarında Prof.Dr. İlber Ortaylı, Mustafa Mutlu, Sunay Akın, Ümit Zileli, Karikatürist Selçuk Erdem, Ahmet Ümit, Eren Erdem, Üstün Dökmen, Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan, Nazlıcan Özkan, Hande Kazanova, Yasemin Soysal, Can Bonomo, Yalçın Çakır, Arife Kalander, Mine Kırıkkanat, Erdal Sarızeybek, Doğan Cüceloğlu, Prof.Dr.Mehmet Bora Perinçek, Arda Odabaşı, Hakan Bıçakçı, Miyase İlknur ,Mine Söğüt, Nur İçözü, Buket Uzuner, Orhan Bursalı, Fügeh Ünal Şen, Hakan Bayrakçı ve Timur Soykan gibi edebiyat, siyaset ve basın dünyasından önemli kişilerin katıldığı 15 söyleşi ve 35 imza etkinliği yapılacak.

İLBER ORTAYLI, EREN ERDEM VE SELÇUK ERDEM SÖYLEŞİ YAPACAK

Kadıköy Kitap Günleri'nde Prof. Dr. İlber Ortaylı, 14 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'de 'Tarihi Tiyatro Eserleri' adlı bir söyleşi gerçekleştirecek. Penguen Dergisi kurucularından Karikatürist Selçuk Erdem'de 14 Aralık Cumartesi günü saat 16.00'da keyifli bir söyleşi yapacak. Son zamanlarda en çok konuşulan ve okunan kitaplar listesinde bulunan Devrim Ayetleri, kitabının yazarı Eren Erdem'de 15 Aralık Pazar günü saat 14.00'de okurlarıyla söyleşi yapacak.

TUNCAY ÖZKAN'IN KİTABINI KIZI VE ARKADAŞLARI İMZALAYACAK

Tutuklu gazeteci Tuncay Özkan'ın cezaevinde yazdığı kitabını ise kızı Nazlıcan Özkan ile cezaevi arkadaşları Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan ve gazeteci dostları 14 Aralık Cumartesi günü saat 15.00'de imzalayacak. Kadıköy Belediyesi gönüllülerinin desteğiyle gerçekleştirdiği Kadıköy Kitap Günleri'nde yayınevlerinin bağışlayacağı kitaplar ise köy ilkokullarının kütüphanelerine bağışlanacak. Girişin ücretsiz olduğu Kitap Günleri 15 Aralık Pazar akşamına kadar devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadıköy'de Kitap Dolu Günler Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastanelere kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement