Kadıköy'de Otomobil Elektrik Direğine Çarptı: 1 Yaralı - Son Dakika
Yaşam

Kadıköy'de Otomobil Elektrik Direğine Çarptı: 1 Yaralı

Kadıköy\'de Otomobil Elektrik Direğine Çarptı: 1 Yaralı

Kadıköy'de bir otomobil, Çetin Emeç Bulvarı üzerinde seyir halindeyken direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu elektrik direğine çarptı. Kazada sürücü ağır yaralandı. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Görgü tanığı, bölgede benzer kazaların sıkça yaşandığını belirtti. Polis ekipleri, başka kazaların yaşanmaması için tedbir aldı.

08.06.2023 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KADIKÖY'de bulvar üzerinde ilerleyen otomobil yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza, saat 04.00 sıralarında Çetin Emeç Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Hakan Varan'ın kullandığı 34 F 1110 plakalı otomobil,  sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazada sürücü Hakan Varan, otomobil içerisinde sıkışarak yaralandı.

Haber verilmesi  üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan yaralıyı kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri, başka kazaların yaşanmaması için cadde üzerinde tedbir aldı.

"BURADA KAZALAR ÇOK OLUYOR"

Kaza ile ilgili konuşan görgü tanığı Selim Aydın, "Ben evde oturuyordum, çok yüksek bir gürültü duydum. Hemen o gürültüye geldim. Herhalde tahminim virajı alamadı beyefendi, çok geçmiş olsun. Buralarda bu tarz kazalar çok oluyor. Sürücülerin daha dikkatli kullanmasını istiyorum. Ben geldiğimde araç koltuğunda biri vardı ve onu çıkartmaya çalışıyorlardı. Bilinci yarı açık, yarı kapalı gibiydiö dedi. Kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Kadıköy'de Otomobil Elektrik Direğine Çarptı: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement