Kadıköy'de Ramazan Eğlencesi İçin Davetlisiniz - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'de Ramazan Eğlencesi İçin Davetlisiniz

Kadıköy\'de Ramazan Eğlencesi İçin Davetlisiniz

Kadıköy Belediyesi, 70 ve 80'li yılların eğlence kültürünün vazgeçilmez geleneğini ramazan ayında Kadıköy'de yeniden yaşatacak.

10.07.2013 14:39  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy Belediyesi Özgürlük Parkı'nda 12-19 ve 26 Temmuz Cuma akşamları Aile Gazinosu konserleri yapılacak. Türk Sanat Müziğinin unutulmaz ismi Neşe Karaböcek'in assolistliğinde, tam 7 sevilen ve özlenen sanatçı Aile Gazinosu konseptiyle sahneye çıkacak. Kadıköy Belediyesi'nin ev sahipliğinde 3 ayrı konser için bir araya gelecek olan Seyyal Taner, Semiha Yankı, Nur Yoldaş, Ersan Erdura, Bilgin Bengü ve Selçuk Ural'ın sahne alacağı Aile Gazinosu sanatçılarına Panorama Orkestrası eşlik edecek.

Tıpkı eskinin gazinoları gibi, "Aile Gazinosu"na gelenler hem eski gazino kültürünü yeniden yaşama keyfini bulacak, hem de yıllardır hafızalardan silinmeyen değerli sanatçılarla bir kez daha özlem giderme fırsatını yakalayacaklar.

Büyük orkestrası, birbirinden şık, gösterişli solistleri, gazino programlarının olmazsa olmazı assolisti ve göz kamaştıran muhteşem solistleriyle Aile Gazinosu konserlerinin sunumunu ise Hakan Eren yapacak.

Kadıköy Belediyesi Özgürlük Parkı Açık Hava Tiyatrosu'nda 12-19-26 TEMMUZ 2013 tarihlerinde saat 21.30 başlayacak Aile Gazinosu'na giriş ücretsizdir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadıköy'de Ramazan Eğlencesi İçin Davetlisiniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement