Kadıköy'de Sabit ve Hareketli Yol Uygulaması - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'de Sabit ve Hareketli Yol Uygulaması

- Kadıköy'de sabit ve hareketli yol uygulaması Uygulamadn detayklar Kadıköy'de sabit ve hareketli yol uygulaması İSTANBUL – Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede bulunan iskelelerde sabit ve hareketli yol uygulaması gerçekleştirdi.

13.07.2018 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Kadıköy'de sabit ve hareketli yol uygulaması

Uygulamadn detayklar Kadıköy'de sabit ve hareketli yol uygulaması

İSTANBUL – Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede bulunan iskelelerde sabit ve hareketli yol uygulaması gerçekleştirdi.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın talimatıyla Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede sabah 08.00 itibariyle başlayan uygulamada, 200 polisin katılımıyla 13 noktada sabit ve hareketli yol uygulaması başlattı.

Gerçekleştirilen uygulamada, halkın can ve mal güvenliği ile huzur ve sükunun sağlanması amacıyla, meydana gelebilecek muhtemel asayiş ve terör olayları gibi önem arz eden konularda önleme amaçlı; yaya, taşıt ve iş yerlerinin denetlendiği öğrenildi.

Aranan suçluların yakalanması ve suçun önlenmesi için 200 polisle gerçekleştirilen uygulama çerçevesinde iskele meydanı, sahildeki tüm iskele ve metro girişlerinde şüpheli şahıslar ve araçlar aranarak kontrolden geçirildi.

Uygulamanın 22.00'a kadar süreceği bildirildi.

Kadıköy\'de Sabit ve Hareketli Yol Uygulaması
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kadıköy'de Sabit ve Hareketli Yol Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement