Yaşlı kadına şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alınan bakıcı serbest bırakıldı - Son Dakika
Güncel

Yaşlı kadına şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alınan bakıcı serbest bırakıldı

Yaşlı kadına şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alınan bakıcı serbest bırakıldı

Kadıköy'de bakıcılığını yaptığı yaşlı kadına şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alınan Özbekistan uyruklu R.K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

20.01.2021 16:49  Güncelleme: 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy'de yaşlı kadın F.A'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alınan Özbekistan uyruklu bakıcı R.K., emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayına getirildi. Burada nöbetçi savcıya çıkarılan şüpheli R.K. ifadesinin alınmasının ardından "basit yaralama" suçundan tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

DARP RAPORU YOK DİYE TUTUKLANMADI

Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli R.K'nin üzerine atılı suçu işlediğine dair kuvvetli şüphe oluşsa da dosyada herhangi bir darp raporunun bulunmaması ve yaralanmaya ilişkin bir tespitin olmaması nedeniyle tutuklama talebinin reddine karar verdi. Hakimlik, şüpheli R.K'nin "elektronik kelepçe takılmak suretiyle konutunu terk etmeme" şartını içeren adli kontrol tedbirleri kapsamında serbest bırakılmasına hükmetti.

SADECE TERLİK FIRLATMIŞ VE KÖTÜ SÖZ SÖYLEMİŞ

Şüpheli R.K'nin emniyette alınan ifadesinde, geçen yıl aralık ayında yaşlı kadına bakıcılık yapmaya başladığını ve burada yatılı olarak çalıştığını, bu sürede F.A'ya zarar vermediğini iddia ettiği, terlik fırlattığı ve kötü sözler söylediği için de üzgün ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi.
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yaşlı kadına şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alınan bakıcı serbest bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement