Kadıköy'deki Dev Operasyonunda Uyuşturucuyu Narkotik Köpeği Köpeği Buldu - Son Dakika
3.Sayfa

Kadıköy'deki Dev Operasyonunda Uyuşturucuyu Narkotik Köpeği Köpeği Buldu

Kadıköy\'deki Dev Operasyonunda Uyuşturucuyu Narkotik Köpeği Köpeği Buldu

Kadıköy Fikirtepe’de Özel Harekat Polisi destekli uyuşturucu operasyonunda kullanılan hassas burunlu narkotik köpeği “Maya” klozet içerisinde satışa hazır halde saklanan uyuşturucu maddeyi tespit etti.

12.07.2017 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy Fikirtepe'de Özel Harekat Polisi destekli uyuşturucu operasyonunda kullanılan hassas burunlu narkotik köpeği "Maya" klozet içerisinde satışa hazır halde saklanan uyuşturucu maddeyi tespit etti.

İstanbul'da Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kadıköy Emniyet Müdürlüğü ekipleri ortaklaşa düzenlenen Kadıköy Fikirtepe'de kentsel dönüşüm alanında özel harekat polisi destekli bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen operasyona çok sayıda polis katıldı. Metruk binalar ve şahıslar üzerine yapılan araştırmalarda çok sayıda uyuşturucu madde bulundu. Araştırmada, hassas burunlu narkotik köpekleri de kullanıldı.

"Maya" uyuşturucu maddeyi buldu.

Operasyonda kullanılan narkotik burunlu köpek Maya, metruk binada klozet içerisine saklanmış satışa hazır uyuşturucu maddeyi buldu. O anlar ise kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kadıköy'deki Dev Operasyonunda Uyuşturucuyu Narkotik Köpeği Köpeği Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement