Kadıköy plak günleri müzikseverleri buluşturdu - Son Dakika
Güncel

Kadıköy plak günleri müzikseverleri buluşturdu

Kadıköy plak günleri müzikseverleri buluşturdu

KADIKÖY Belediyesi'nin nostalji müzikseverleri buluşturduğu Kadıköy Plak Günleri'nin dördüncüsü Kadıköy Mesleki ve Teknik Lisesi'nde yapıldı.

08.09.2019 17:26  Güncelleme: 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
KADIKÖY Belediyesi'nin nostalji müzikseverleri buluşturduğu Kadıköy Plak Günleri'nin dördüncüsü Kadıköy Mesleki ve Teknik Lisesi'nde yapıldı.

Kadıköy Belediyesi'nin plakseverleri bir araya getirdiği 4'üncü Kadıköy Plak Günleri bu senede müzikseverlerden yoğun ilgi gördü. Başta Kadıköy olmak üzere İstanbul'un önemli plakçıların stant açtığı bugün sona eren etkinlikte, plak satışları ve plak değiş tokuşlarıyla plaklar tozlu raflardan inerek yeni sahiplerine kavuştu. Türk müziğinin önemli isimlerinden Münir Nurettin Selçuk'un da anıldığı etkinlikte ünlü plak koleksiyoncuları ve sanatçıların gerçekleştirdiği söyleşi ile plak okumalar sanatseverlerden tam not aldı.

PLAKLAR YENİ SAHİPLERİNİ BULDU

İstanbul dışından Plak Günleri'ne katılan Kemal İyibar, "Şehir dışında yaşadığım için ilk defa etkinliğe katılıyorum. Fiyatlar plaklar açısından gayet uygun. Umarım biraz daha dijital ortamdan kurtulup insanların analog kayıtlara döneceği bir furya başlar bu etkinlik sayesinde" dedi.

Gençliğinin eski kayıtlarını bu etkinlik sayesinde bulduğunu belirten Yavuz Atabek, "Daha önceki etkinlikleri kaçırmıştım. Bu sefer fırsat bulunca hemen geldim. Fiyatların yüksek olabileceğini tahmin etmiştim ama arada gerçekten güzel fırsatlar yakaladım. Ben de yakaladığım fırsatları değerlendirdim. Gençliğimin Çivi diye bir filmi vardı onun film müziklerini buldum. Daha sonra Superstar filminin müzik albümünün orjinalini buldum iki plağı da aldım. 20 liralık etiketi olan bir kutudan bulduğum 2 caz albümünü de aldım" şeklinde konuştu.

Daha önceki plak günlerine geldiğini ifade eden Neslihan Kahyaoğlu, "çok sık plak dinlemesem de özel günlerde ve kendi başıma dinlenip huzur bulmak istediğim zamanlarda plak dinliyorum" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadıköy plak günleri müzikseverleri buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da aksı yamuk tırı görenler gözlerine inanamadı
    12:02 Bursa'da aksı yamuk tırı görenler gözlerine inanamadı

    Bursa'da trafikte seyreden aksı yamuk tırı gören diğer sürücüler gördükleri karşısında hayrete düştü. Olay, merkez Nilüfer ilçesi İzmir Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, trafikte seyreden aksı yamuk tırı gören diğer sürücüler gözlerine inanamadı. Yan yan giden tırı görenler dönüp bir daha bakarken o anlar kamera ile kaydedildi.

  • Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti
    11:58 Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

    Antalya'nın Serik ilçesinde karı koca ormanlık alanda bulunan bağ evinde ölü bulundu. Jandarma ekipleri intihar ihtimali üzerinde duruyor. Fatih ve Nursel Yılmaz çiftinin 3 çocukları olduğu, uzun zamandır anlaşmazlık yaşadıkları ve boşanma aşamasında oldukları belirtilirken, olayın ardından çiftin cansız bedenleri hastane morguna kaldırıldı.

  • Boyabat'ta Orman Yangını: 5 Hektarlık Alan Zarar Gördü
    11:58 Boyabat'ta Orman Yangını: 5 Hektarlık Alan Zarar Gördü

    Sinop'un Boyabat ilçesinde çıkan yangında 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Yangın, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 saatte söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

  • CHP'li Serhat Türkel, Atakum Belediye Başkanlığı'nı kutladı
    11:57 CHP'li Serhat Türkel, Atakum Belediye Başkanlığı'nı kutladı

    Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, seçim sonuçlarını kutlayarak Atakum halkına teşekkür etti ve hizmet sözü verdi.


Advertisement