Kadıköy Sahaf Günleri Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Kadıköy Sahaf Günleri Başlıyor

Kadıköy Sahaf Günleri Başlıyor

Kadıköy 1. Sahaf Günleri 9 Haziran saat 14:00'de Kadıköy Ali Suavi Sokak'ta kapılarını açıyor.

06.06.2018 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy Belediyesi ve Beyoğlu Sahaflar Derneği işbirliği ile gerçekleşen Kadıköy Sahaf Günleri 17 Haziran'a kadar Kadıköy Bahariye'de Sanatçılar Sokağı olarak da bilinen Ali Suavi Sokak'ta ziyaret edilebilecek.

İstanbul'un farklı semtlerinden 42 sahafın katılacağı Kadıköy Sahaf Günleri 9 gün boyunca 10:00 – 22:00 saatleri arasında açık olacak. Sahaf günlerinde nadir bulunan kitap, dergi ve plaklar; eski belge, evrak ve haritalar; Osmanlıca kitap ve mecmualar; imzalı, birinci baskı kitaplar ve her bütçeye uygun ikinci el kitaplar kitapseverlerle buluşacak.

KÜLTÜR ve SANATIN BAŞKENTİ KADIKÖY

Beyoğlu Sahaflar Derneği Başkanı ve kendisi de bir sahaf olan Ümit Nar kitapseverleri etkinliğe davet ederek "Kültür ve sanatın başkenti Kadıköy geçmişle günümüz arasındaköprü vazifesi gören biz sahafları misafir ediyor. Söyleşilere ve sergilere de yer verdiğimiz etkinliğimize tüm kitapseverleri bekliyoruz." dedi.

SÖYLEŞİ ve SERGİLER

Etkinlik alanı aynı zamanda edebiyat, tarih, kültür söyleşilerine ve sergilere de ev sahipliği yapacak. 'Osmanlı'dan Günümüze Kitapçı Etiketleri ve "Exlibris"ler'; 'Nazım Hikmet 116 Yaşında: Kendi Eliyle İlk Baskı Kitapları'; 'Ali Suavi ve Jön Türkler' adlı 3 sergi etkinlik boyunca ziyaret edilebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadıköy Sahaf Günleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement