Kadın Dizisinin 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? - Son Dakika
Güncel

Kadın Dizisinin 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sonunda ekranlara dönen Kadın dizisi Salı günü ekranlarda fırtınalar estirdi. Peki, Kadın dizisinin son bölümünde neler oldu? Kadın dizisinin 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

10.10.2018 11:05  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Heyecan tufanı yaşatan nin 34. Bölümünde neler yaşandı 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

34. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarp'ın Pırıl ile olan evliliğinin detayları ortaya çıkar. Jale Hatice'nin kapısına gelerek hastanede Sarp adında birinin onları aradığını söyler ve bu konuşmayı Bahar ve Doruk duyar. Ancak Jale ve Hatice, Bahar'ın tüm sorularına rağmen gerçeği söylemeyerek onun gerçek Sarp olduğunu söylemezler.

BAHAR GERÇEKLERİ ÖĞRENEBİLECEK Mİ?

Yeliz, Şirin'e ulaşmaya çalışır ancak Şirin telefonlara çıkmaz. Yeliz, Şirin'den manavla konuşarak oğlunun adının Sarp olduğunu söylemesini isteyecektir. Ancak Şirin yetişemez. Manavın evine giden Bahar, oğulları olup olmadığını ve adını sorar. Kadın tesadüfen oğlunun adının Sarp olduğunu söyler. Bahar büyük bir hayal kırıklığı yaşar ama kadının oğlunun askerde olduğunu öğrenir.

Kadın Dizisinin 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

YELİZ GERÇEKLERİ BAHAR'A ANLATACAK MI?

Jale, Yeliz ve Arif'in yanında Bahar'a Sarp hakkında söyledikleri için pişman olur. Arif'de aynı adamı görmüştür ancak Bahar'a söylemez. Ameliyat öncesi Bahar'ın duymaması gerektiğini savunur ama Yeliz bunu öğrenmeye hakkı olduğunu söyler. Ama Jale Bahar'ın sakin kalması için bunu öğrenmemesi gerektiğini söyler.

SARP'A NE OLDU?

Bahar eve döndüğünde Şirin'e Sarp'ı sorar. Şirin ise öldüğünü, ölmese mutlaka onla iletişime geçeceğini söyleyerek Bahar'ı tahrik eder. Bahar ile Şirin kavgaya tutuşurlar. O sırada Pırıl, kanlar içindeki Sarp'ı hastaneye götürür. Eski sevgilisinin adamları yalıyı ateşe vermiştir.Pırıl Sarp'ı alıp gizli bir eve götürür, doktor çağırıp onu tedavi ettirir.

ŞİRİN PARAYI NEREDEN BULDU?

Bahar'ın iyileşebilmesi için gerekli olan ilik Şirin'den alınmak zorundadır. Bu nedenle Bahar'a yalan söylemek zorundadırlar. Şirin, Suat Bey'e olan yardımından dolayı yüklü miktarda para alır. Hatice parayı görecekken Şirin ortadan kaldırır ama Enver parayı görür ve Şirin'in hırsızlık yaptığını söyler.

35. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Unutulmaz bir sezon finaliyle biten kaldığı yerden devam ediyor. Kadın dizisinin son bölümünde yine heyecan doruktaydı. nin 35. bölüm fragmanı da izleyiciyle buluştu.

Kadın Dizisinin 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Son Dakika Güncel Kadın Dizisinin 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement